ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

GO-gaming KLANCA HACK

• deepmurder
    Konu: 1 Yanıt: 4
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ekran görüntüleriniz harika beyler saolun hele TK-TecHmo o öldürme oranı ne mk 5,96 hadi hile değilim de MONSTER-TheGargamel  hesaplara veda edin

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • sheitan384
    Konu: 0 Yanıt: 3
    12 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Evet hile oldukları açıkça ortada. Bunlardan yığınla var oyunda. Her 5 kişiden 1 i diyebilirim malesef.

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Şuan aynı takım da maç atıyoruz.Maç sonrasında demo yu özellikle izleyecegim.

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • sheitan384
    Konu: 0 Yanıt: 3
    12 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bunlar yüzünden rank yerlerde sürünüyor. 3 ten aşağı tutmazdım hiç bir oyunda bunda 1 e çıkartamıyoruz. İçler acısı. InFlameS var birde günlerdir küfür ediyor. Demosu var kaç tane hile olduğuna dair. Demo kaydetmiyeyim diye kaç kere odadan attı .Resmen millette yalakalık yapıp hilenin yerini öğrenmek için onun safını tutuyor. Yazık bu insanlara.

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

İlginç olan benim kd 1.47 yani normal seviye ama buna rağmen ben hile diye 7 kere atıldım odadan :D

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Şüphe duyduğunuz kişilerin demolarını kayıt edip onu izleyip hile olduğunu demo da gördüyseniz o videoyu buraya atın herkes görsün arkadaşlar böyle isim vererekten hiç bir zaman ilerleyemeyiz.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • PIXELLL
    Konu: 14 Yanıt: 77
    419 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar,

Hack konusu için oyun içi görüntü ve video ile beraber bu durumu

www.joygame.com/destek/ 

linki üzerinden destek ekibimize bildirirseniz, ekiplerimiz sizlere

yardımcı olucaktır.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • Gorkem5918
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Böyle yaparak boş beleş insanları tatmin etmiş oluyorsunuz.İllegal kasar odaya arkadaşlarıyla girip yer söyleyerek kasar bu normal birşey ama şunu anlamıyorum + basma konusunda ben mı cok sanssızım adamlarmı cok sanslı bılemıyorum sevıye 2 ye bıle 48 ktı harcadım hala gecıremedım kaldıkı bunların 2 tanesını 8+8 yaparak denedım yanı bız sanssızıs bu adamlar hem sanslı hemde odalarda toplu oynuyorlar normal yanı her oyuncuya hıle demek hem onların tavan yapmasına hemde sızlerın acemıllıgınıze ısaret.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.