ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Gibss Küffür SS Böyle Terbiyesizler Hem İlagel Kasılır Hem Küfür Eder Yazık Kilitli

• Gurbetci
    Konu: 1 Yanıt: 1
    19 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sayın Admin Burası Ekran Görüntüsü Paylaşma Yeri Deyilmidir Neden Ceza Almıyor BU Oyuncu Ya Korkuyomusunuz Siz Bunu Söyleyin Aşcı Forumda Paylaşılıyor Ceza Alıyıor Burd Hakaret Vardır Hem Desteğe Talep Acınca Cevap Gelmiyor Napalım Burda Geliyor Enazından Sayıglarımla

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Forumda oyun içi cezalar hakkında paylaşımların yasak olduğunu 2 kez belirtmemize rağmen ısrarcı olduğunuz için forumdan uzaklaştırma cezası verilecektir.

Cezai işlemler için ekran görüntülerini Joygame Destek'e atabilirsiniz.

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Joygame Destek ekibi her talebe cevap vermektedir, banlamaların büyük çoğunluğu talepler sayesinde yapılmaktadır.

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Gurbetci2
    Konu: 0 Yanıt: 2
    12 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bırakın Ya Otamatik Mesaj Atıyor

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Gurbetci2
    Konu: 0 Yanıt: 2
    12 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hem Aşcı Burdan BAn Yedi Neden Burdan Ban yedi bunu acıklayın

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • alikemal3416
    Konu: 7 Yanıt: 57
    310 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Gurbetci2 konun güzel sözde küfür etmiş :D neysede kardeşim illegal nerde ? ben göremedim... Boş boş uğraşmayın adamın ismini lekelemek için gidin desteğe atın he yaşınız küçüktür bilmezsiniz yardım alın koçum yardım "Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp".. Lütfen boş muhabbet yapmayın forum kurallarında forum üzerinden bi oyuncu hakkında şikayet açılırsa açılan kişi ceza yiyecekti sözde.

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Forumlarda oyun içi cezalarla ilgili paylaşımların yasak olmasının nedeni bu başlıkta görüldüğü gibi atışmaların olmaması içindir.

Bu içerikte konu açanlar uyarılarını ve cezalarını almaktadır ama diğer üyelerin bu konularda cevap yazıp tartışma yaratması halinde kendileri de cezalandırılabilir bu yüzden cevap vermeyerek moderatörlerin konuları silmesini beklemenizi rica ederiz.

Gereken cezai işlem uygulanmıştır ve konu kitlenmiştir.

0

28.1.2015

Link kopyalandı.