ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

G Plus Games Hatası ! Kilitli

• Balabanturk
    Konu: 7 Yanıt: 38
    202 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

İyi günler, önceden bu sorunum yoktu, bugün giriş yapmayı denedim ama "G Plus Game Yanıt Vermiyor" hatası ile karşılaşıyorum. Herşeyi denedim.
    Sayın yöneticiler:
    Lütfen, destek ekibine ekran görüntüsü at yada ulaşın demeyin RİCA EDİYORUM sizden ! Kaç kez atıyorum geri dönen yok boş iş destek ekibi.
    Arkadaşlar konu hakkında bir bilginiz veya öneriniz varsa ilaç gibi gelecektir.
    Teşekkürler...

0

22.12.2014

Link kopyalandı.
  • V1ncent
    Konu: 0 Yanıt: 24
    99 JFP
    Admin
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

Tüm kanallarda mı oluyor bu sorun? Giriş yaptıktan sonra mı?
    Bazı kullanıcılardan bu yönde şikayet geliyor ama tekrarlayamadığımız için sorunun kaynağını bulamıyoruz. Sisteminizde herhangi bir değişiklik oldu mu? antivirüs vs gibi ya da firewall gibi? Yoksa tamamen oyun kaynaklı durduk yerde mi bu  sorun oluştu? İlk oluştuğu tarih saati verebilirseniz bizim tarafta da o tarihte bir şey değişti mi kontrol edebiliriz. Bugün 3,5 gibi ilk kanalda bir sorun oldu kısa süreli düzeldi.

0

22.12.2014

Link kopyalandı.
  • PlumFairy
    Konu: 0 Yanıt: 4
    12 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Balabanturk dedi ki;
    İyi günler, önceden bu sorunum yoktu, bugün giriş yapmayı denedim ama "G Plus Game Yanıt Vermiyor" hatası ile karşılaşıyorum. Herşeyi denedim.
    Sayın yöneticiler:
    Lütfen, destek ekibine ekran görüntüsü at yada ulaşın demeyin RİCA EDİYORUM sizden ! Kaç kez atıyorum geri dönen yok boş iş destek ekibi.
    Arkadaşlar konu hakkında bir bilginiz veya öneriniz varsa ilaç gibi gelecektir.
    Teşekkürler...

Balabanturk merhaba,

Daha önce benzer bir şikayet tarafımıza ulaşmadı. Bu nedenle aldığınız hatanın ekran görüntüsünü/videosunu alarak www.joygame.com/destek adresinden bize ulaştırmanızı rica ederiz. Teknik ekibimiz sorunu değerlendirecek ve çözümü için çalışacaktır.

Keyifli forumlar!

0

22.12.2014

Link kopyalandı.