ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

FPS yükseltme.

• Jav3Lin
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar sorunum başlıkta yazdığı gibi FPS le ilgili pc özellikleri 2.gb ram 3.4ghz p4 1gb ekran kartı özellikler pek iyi olmadığını biliyorum ancak oyundan aldığım fps 20*25 civarı çok nadir 30 oluyor üstelik en düşük grafik kalitesinde oynuyorum en azından 50 fps alabilmem lazım. Fps yi nasıl yükseltebilirim anlayan biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum iyi oyunlar.

0

7.12.2014

Link kopyalandı.
  • 77AdaMKinG77
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Jav3Lin dedi ki;
    Arkadaşlar sorunum başlıkta yazdığı gibi FPS le ilgili pc özellikleri 2.gb ram 3.4ghz p4 1gb ekran kartı özellikler pek iyi olmadığını biliyorum ancak oyundan aldığım fps 20*25 civarı çok nadir 30 oluyor üstelik en düşük grafik kalitesinde oynuyorum en azından 50 fps alabilmem lazım. Fps yi nasıl yükseltebilirim anlayan biri beni aydınlatırsa çok memnun olurum iyi oyunlar.

0

8.12.2014

Link kopyalandı.
  • PIXELLL
    Konu: 14 Yanıt: 77
    419 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar,

Oyun içerisinde aldığınız FPS sizinde belirtiğiniz gibi bilgisayar
    donanımınızla alakalıdır.

Oyun içerisinde grafik ayarlarınızı en düşük seviyeye çekip bilgisayarınızın alacağı en yüksek FPS değerine ulaşabilirsiniz.

Düşük grafik ayarlarında alcağınız FPS ' nin size yetmediği durumda ise bilgisayar donanımınızı (işlemci, ekran kartı vb.)
    değiştirmeniz durumunda FPS ' nizi yükseltebilirsiniz.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • kenzyccc123
    Konu: 7 Yanıt: 14
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeşim senin fps iyiymiş yine ben 80-90la oyunu idare ediyorum

0

12.12.2014

Link kopyalandı.