ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

FIGHTERS Klanı Vazgec Artık :)

• Nodixia
    Konu: 5 Yanıt: 21
    113 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

20 30 tane vardı bakmak lazım çakılanlar arşivine ivana sesleniyorum ne zaman istek atsak reddediyor bilemedim bu çelişkiyi bidaki isteği kabul edersiniz inşallah

0

24.3.2015

Link kopyalandı.
  • hunter3467
    Konu: 6 Yanıt: 20
    126 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ivan isteklerinizi Geri ceviriyosa bu Cw atmaya korktugundan değildir kardeşim hergün seri cw yapılıyor başka klan bekleniyoruzki isteginizi geri ceviriyor bidaki sefere randevu al ve sıraya gir cw atmak için....
    Denqesıs

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    Konu: 6 Yanıt: 23
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Nodixia birader istanbuldaysan buluşup teke tek ws atalım zırhsız karaktersiz makrosuz ? Sesin burdan çok çıkıyor şimdi gelip bana yok demoyu yollarım yok bandicamı açarım yok bilmem ne deme istanbuldaysan kardeşim gel buluşalım teke tek vs atalım ?

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • Nodixia
    Konu: 5 Yanıt: 21
    113 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kardeşim ankaradayım zaten karektersiz makrosuz oynuyorum bloody v3 var makro 15 dolar ve ayrıca o makro kullananlar langamede napcak merak ediyorum ist ye de gelecem bana fark etmez bir çok lan game e gittim cafe ortamı benim oynayışıma etki etmez benim sizle alıp veremediğim yok burda bi clanı yendik diye laf yaptınız diye söyledim ve size ne zaman istek yollasam reddediyonuz gerçi herkez reddediyor hile diyenlerde oluyo tabi öleleride varve ayrıca belirtmek istiyorum bireysel vslerde kazansan bile bir anlam ifade etmez oyunlar takım oyunu ile kazanılır sen istediğin kadar bireysel iyi oyna takım oyuncusu değilsen bir anlamı yoktur nese iyi oyunlar lan game olursa ist de görüşmek üzere Nodixia

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • TcMarti
    Konu: 2 Yanıt: 7
    50 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hayır Anlamadığım nokta şu :) Biz FIGHTERS klanı ile konuşurken sizlere ne oluyor hemen istenmeyen ot gibi giriyorsunuz onu anlamadım :) Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuzki ? :) Bizden iyi olsanız nee olmasanız nee bizi  mevzumuz başkaa sizlere hemen maydanoz oluyorsunuz :)

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • TcMarti
    Konu: 2 Yanıt: 7
    50 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bir Klanı yendik diyee bir durum yok ortada Bizim mevzularımız çok farklı :)

0

25.3.2015

Link kopyalandı.