HunTurk dedi ki;
Konuda adam böyle dedi vs gibi şeylerden bahsetmemişsiniz..
Artı bana da hack wh vs diyen olunca aynen diyorum geçiyorum..
Maksat konu uzamasın, küfür vs olmasın..
Şimdi bende mi hile kullanıyor oluyorum ?
bana da diyen oldu ses çıkarmadım . ama tutup da kimseye bu adam gibi küfretmedim adam meydan bakıyor bildiğin . yaşım 24 e geldi 12 senedir bu tür oyunlar oynarım . counter strike 1.6 da 4 sene adminlik yaptım bilek diye ne wall açanlar yakaladım
HunTurk dedi ki;
Konuda adamın değil de senin küfür ettiğinden bahsetmişsin..
Sen cs'de de sağlamları wh diye banlamışsındır..
sen counter falan oynadığından emin misin adminlik falan yaptın mı hiç hayatında . adamın ss sini alırsın amx_sxe_screen di o zaman kodu şimdi bilmiyorum bakarsın ekran görüntüsüne kırımızı çizgi olur bembeyaz çıkar cross rengi yoktur falan atarsın adamı bunu adminlik yapan herkes bilir bu böyledir . ha ben küfür ettiğimi söyledim ama o adama karşı . bana da hile diyenler oldu ama sesimi çıkarmadım ne diyorsun ulan dahi demedim çünkü anlamayacak cevap versem . Yeterince anlatabildim mi derdi mi
Senin yaşın kadar cs oynamış, oynadığın kadar da adminlik yapmışımdır babacan..
Sen eminim iyi oynayan adam da wh tespit edemesen bile banlayan adminlerdensindir.
Cs'de wh'nin ss ile başka tespit yolları da vardı merak etme onları da biliyorum da konu cs değil..
Senin milleti suçlayıcı, karalayıcı konun !
HunTurk dedi ki;
Senin yaşın kadar cs oynamış, oynadığın kadar da adminlik yapmışımdır babacan..
Sen eminim iyi oynayan adam da wh tespit edemesen bile banlayan adminlerdensindir.
Cs'de wh'nin ss ile başka tespit yolları da vardı merak etme onları da biliyorum da konu cs değil..
Senin milleti suçlayıcı, karalayıcı konun !
Ben böyle oyuna girdiğinde milleti aşağılayan , dalaga geçen , küfreden oyunu millete zehir eden ne kadar adam varsa ifşa etmeye kararlıyım . Monster nickli arkadaşda hile olsa falan küfretse ona da derdim ama ben o adamla da oynadım niye ona karşı en ufak bir kelimem olmadı ya da diğerlerine ? Soruyorum abi niye sadece bu adam
Merhabalar,
Hack konusu için oyun içi görüntü ve video ile beraber bu durumu
http://www.joygame.com/destek/
linki üzerinden destek ekibimize bildirirseniz, ekiplerimiz sizlere
yardımcı olucaktır.
PIXELLL dedi ki;
Merhabalar,
Hack konusu için oyun içi görüntü ve video ile beraber bu durumu
http://www.joygame.com/destek/
linki üzerinden destek ekibimize bildirirseniz, ekiplerimiz sizlere
yardımcı olucaktır.
Forumda hile ve şikayet bölümü açılmasını rica ediyorum.