ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

[DERS 1] Ağ yanıtı bekleniyor hatası [ & 100 ÇÖZÜM ]

• suratszxdee
    Konu: 2 Yanıt: 6
    38 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

1-Ağ ve Paylaşım Merkezini Açıyoruz.2-Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin'e tıklıyoruz.3-Burda sizde Yerel Ağ Bağlantısı yazar üstüne sağ tıklayıp Özellikler diyoruz.4-Karşıza gelen bu kısımdan sonradan eklenen herşeyi kaldırıyoruz Örnek : Hotspot Shield, AVG network filter driver gibi.5-PC'de Hotspot shield & benzeri IP değiştirme programları varsa kaldırıyoruz.6-PC'ye reset atıp oyuna girmeyi deneyin :) sorun çözülmüş olacaktır :)

0

8.12.2014

Link kopyalandı.
  • srt14srt
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

suratszxdee dedi ki;
    1-Ağ ve Paylaşım Merkezini Açıyoruz.2-Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin'e tıklıyoruz.3-Burda sizde Yerel Ağ Bağlantısı yazar üstüne sağ tıklayıp Özellikler diyoruz.4-Karşıza gelen bu kısımdan sonradan eklenen herşeyi kaldırıyoruz Örnek : Hotspot Shield, AVG network filter driver gibi.5-PC'de Hotspot shield & benzeri IP değiştirme programları varsa kaldırıyoruz.6-PC'ye reset atıp oyuna girmeyi deneyin :) sorun çözülmüş olacaktır :) 

kardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsen

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • srt14srt
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsenkardeşim denedim olmadı yada ben yapamadım bı yardım etsen

0

18.12.2014

Link kopyalandı.