ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ÇOK PAHALI

• GorkemuraL
    Konu: 6 Yanıt: 23
    132 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

OYUNDA 1000 JP'YE KARŞILIK OLARAK 27 RİSH Mİ ?  

OYUN GERÇEKTEN ÇOK PAHALI BİLGİNİZ OLSUN EMİNİM BANA KATILANLARDA VARDIR.

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

27 değil hacı 24 rish de yani 27 de olsa 24 de olsa 1000 jp nin karşılığı bu olamaz . Resmen soygun bu

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • GorkemuraL
    Konu: 6 Yanıt: 23
    132 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

KATILIYORUM KARDESIM HADDİNDEN FAZLA İSTENİYOR YAPTIKLARINIZ GERÇEKTEN ABARTILI.

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Bu paraya bu orana kimse nakit çekmez kolay kolay . Biraz zarar ettiklerinde görürler pahalıyı ucuzu :D

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Turnuva yaptılar parayı çıkartmaları gerekiyor karakter + set+özellik almak aylık 150 tl geçiyo :) Set dediğin herşey içinde olan bişeydir 2 silah koyup 1 susturucu 1 dürbün koymak nedir :)

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Aynen 150 yi geçiyor ve zaten bu oyunu oynayanların büyük çoğunluğu öğrenci ve bir oyuna aylık bu kadar para vereceklerini sanmıyorum tabii enayi değillerse

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • Balabanturk
    Konu: 7 Yanıt: 38
    202 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar şunu belirtmek isterimki.
    Bence bu yaptıkları mantıklı. Nakit çeken ile ile çekmeyen arasında bir fark olmalı, ve bu oyunda bu farkı aşağıda açıkladım, pek bir anlamı yok nakit çekmenin şimdilik. Bizlere soygun gibi gelebilir ama. Joygame bizi almamız için zorlamıyor, yani aslında bu bir soygun değildir. Şu an için oyuna para yatırmak mantıksız. Emin olun üzeri full set ile dizilmiş bir karakterin normal karakterden pek bir ayrıcalığı yok. Size bunun garantisini ŞİMDİLİK verebilirim.
    Oyuna para yatırmak bir zorunluluk değildir. Şu an yeni çıkmış bir oyuna para yatırmanın bir anlamı yok.
    Farkındamısın bilmiyorum ama Türkiye' deki bir çok oyuncu özellikle yaş ortalaması çok düşük bu oyuncuların(Daha çok genç demek istiyorum), oyunlara para yatırıyorlar. Hiçbir ülkede(Bakın HİÇBİR ÜLKEDE diyorum) Türkiye kadar oyuna para yatırmaya meraklı bireyler yok. Oyunun tadını para yatırarak alamazsınız. Ha para yatırılır, nasıl yatırılı ?
    Cevap: Klanın olur, kişi sayısını yükseltmek için paraya gerek duyarsın. Veya Standart iyi oynadığın bir silah olur, onun için para yüklersin.
    Bizler ne yapıyoruz ?
    Cevap: ELİMİZDEN GELDİĞİNCE fazla para yatırıp herşeyi alıyoruz. Ve eminimki hiç kimse aldığı herşeyi doğru dürüst sürelerine göre kullanmıyor bile.
    Oyunlara para yatırırken bir kez daha düşünün derim...
    Teşekkürler...

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Turnuva oyuncularına verdier beleşe şimdi bize gelince kat kat fazlasına satmaya çalışıyorlar.Böyle Devam joygame çok az kaldı  gittikçe player sayın düşüyor.Yakında oyunda pek fazla kimse kalmayacak.Daha hileyi bile engellemeyemiyorlar şimdi de rish fiyatları haddin den fazla.

0

26.12.2014

Link kopyalandı.