Hesabım engellendi ve sebebini bilmiyorum. Daha önce böyle birşey yaşamadım ama sorunum olduğu zaman foruma değil destek sistemine başvuruyorum. Ama sorun şu ki destek sistemi diye birşey olduğunu düşünmüyorum.
Resime bakarsanız anlarsınız..
Ben hem kırmızı hem mavi 1aylık karakter almışım birsürü ekipman satın almışım resimdeki kadar beklersem bütün emeklerim boşa gidecek bunun sorumlusu kim olacak peki ? Hayır hesabım engelleniyor ama mail bile gelmiyor bi mail atın ya hesabın şu şu sebepten dolayı engellendi yazın. Size ulaşmak için ne yapmamız gerekiyor onu da anlamış değilim sonumuz hayır olsun sevgili okurlar :)
Oyunda daha önceden hile kullandıysan ve bunu video ile tespit ettilerse destek ekibi gördüyse videoyu ondan dolayı hesabını kapatmış olabilirler.Her oyuna güncelleme geldiğinde çok kişinin hesapları kapanıyor.Yan hesaplanda hile kullansanız ip nizle girdiğin tüm kullanıcı adlarını gördükleri için diğer hesaplarınızıda kapatmış olabilirler.
DarkC00L dedi ki;
Oyunda daha önceden hile kullandıysan ve bunu video ile tespit ettilerse destek ekibi gördüyse videoyu ondan dolayı hesabını kapatmış olabilirler.Her oyuna güncelleme geldiğinde çok kişinin hesapları kapanıyor.Yan hesaplanda hile kullansanız ip nizle girdiğin tüm kullanıcı adlarını gördükleri için diğer hesaplarınızıda kapatmış olabilirler.