ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Beni OG veya Forum yetkilisi sanan kişiler BENİM YETKİM YOK !

• Juze
    Konu: 13 Yanıt: 155
    697 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Bazı kişiler beni OG veya Forum yetkilisi sanıyor ben diğer oyuncular gibi bir oyuncuyum.Diğer oyunlarda rehber olduğum için yardıma ilgim fazladır.Kimse beni Admin veya Yetkili olarak görmesin.

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • 3737Ozan3737
    Konu: 2 Yanıt: 14
    62 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

KARDES BELLIKI YARDIMI SEVIYOSUN BANA YARDIM ET.  This hardware does not have the ability to create a floating point render target and multiple render targets which this sample requires......HATASI YARDIMM.

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • Juze
    697 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

3737Ozan3737 dedi ki;
    KARDES BELLIKI YARDIMI SEVIYOSUN BANA YARDIM ET.  This hardware does not have the ability to create a floating point render target and multiple render targets which this sample requires......HATASI YARDIMM.

O hata ve ona benzer hatalar hala çözüm bulamamıştır.Bizden önce Adminler bulur ise oyuna ekleyip yeni yama çıkaracaklardır.

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • 3737Ozan3737
    Konu: 2 Yanıt: 14
    62 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

joygame nin oyunu normal kardeşim 1 sene sonra başlarız oyuna artık kardeşim sen onu araştır bulursan kardeşim olr mu ?

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • Juze
    697 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

3737Ozan3737 dedi ki;
    joygame nin oyunu normal kardeşim 1 sene sonra başlarız oyuna artık kardeşim sen onu araştır bulursan kardeşim olr mu ?

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Mevcut ülke konumu ve oyun camiası olarak görevi olmayan kişilerin yardım etmesine alışkin değiliz hafız. Aman deyim direk joygame kadrosuna aldıralım seni. Mazallah, 40 yıldır süregelen alışkanlıklarımızı aşmak istemeyiz.

0

22.11.2014

Link kopyalandı.