ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

BEN Reis HİÇBİR İLAGAL PROGRAM KULANMADIĞIM HALDE ÇARIM BANYEDİ!!!!

• byibrahimkral21
    Konu: 1 Yanıt: 7
    34 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

HİÇBİR İLAGAL PROGRAM KULANMADIMĞIM halde çarım ban yedi desteğe başvurun diyor okadar emek verdim ve jp yükledim çarım neden ban yedi açıklama bekliyorum
    18.01.2015     17:30

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • alikemal3416
    Konu: 7 Yanıt: 57
    310 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Otomatik ban sistemi mevcut... Başka bir oyunun bile hilesini tespit etse 1 defa atıyor 2 defa atıyor fakat sen zorladıkça hile kullanacaksın diye ıd'ni banlıyor 3 günlük..

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • ripbartin
    Konu: 11 Yanıt: 19
    209 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Ticket'i Rip Final Bullet Bölümüne Doğru Bir Şekilde Yolla Sebebini Sor Ve Kaç Gün Yediğini Sor Bilgi Vericeklerdir.

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • byibrahimkral21
    34 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

sordum 10 saat tir bekliyorum cevap gelmedi

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Belli başlı programları sanırım gameguard yakalıyor ve hile olarak algılıyo.
    Şarkı dinlemek için K-Lite Codec Pack kullanıyorum oyuna girdiğimde kapatıyor demo sistemi engelliyor sanırım programı.Söyle söyliyeyim elinizden geldiğince oyuna girdiğinizde varsa ekran kartınızın içerisinde video kaydetme yoksa bi programlan kaydedin.Demo o kadar oyunu kaydediyor kişinin hile kullandıgında renklendirmeler video işliyomu onuda çözmüş değilim.Şuan zaten oyunlan ilgilenmiyolar xgame için turnuvaya yetişsin diye oyunu acele çıkarttılar garene serverındaki videolara baktım çoğu şey değişmiş oyunda.Oyuna girildiğinde her el otomatik Ss alsa sistem ve bi yere kaydetse ve firma bunu göre bilse o zaman kimsenin hakkı yenmez.Hile kullanan adam zaten amaçsız insandır.Kendini kandırır okdar oynarsın sonra hile kullanımını bırakırsı önceden kullanmış oldugun hile yüzünden ban yersin sonra gelirsin buraya benim hesabım kapandı dersin.Bunu senin için söylemiyorum oyunda çok kişi var taraya taraya yürüyolar.Ya 3-5 kişi alsınlar işe gelen tickete baksınlar 10 günde bir ticketlere bakıyolar ondada otomatik cevap veriyolar sürekli :) Biri küfür yazsa ona bile aynı cevap gelcek.

0

19.1.2015

Link kopyalandı.
  • PIXELLL
    Konu: 14 Yanıt: 77
    419 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar,

Konu ile ilgili destek ekibimize başvurabilirsiniz. 

Destek ekibize başvurmak için www.joygame.com/destek adresini ziyaret edebilirsiniz.

0

20.1.2015

Link kopyalandı.
  • byibrahimkral21
    34 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

3 günlük ban yemişim sözde gameguard hile buldumu ban atıyor mus benim pc de rip ve wolftim dısında  başka oyunda yok ilagal bir programda  neyseki açıldı hayırlısı işalah birdaha yemem yoksa oyunu brakcam haksız yere ban atıyorlar çünkü !

0

28.1.2015

Link kopyalandı.
  • ahya2635
    Konu: 1 Yanıt: 4
    25 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kardeşim Bunun Anlamı Demektirki Hile Açmışın WallHack Fixlendi ve sen açtın sanırsam tahminen ve söylemiyosun Ban Atmıştır Merak ETME Ticket AT Düzelir.

0

2.2.2015

Link kopyalandı.