Belli başlı programları sanırım gameguard yakalıyor ve hile olarak algılıyo.
Şarkı dinlemek için K-Lite Codec Pack kullanıyorum oyuna girdiğimde kapatıyor demo sistemi engelliyor sanırım programı.Söyle söyliyeyim elinizden geldiğince oyuna girdiğinizde varsa ekran kartınızın içerisinde video kaydetme yoksa bi programlan kaydedin.Demo o kadar oyunu kaydediyor kişinin hile kullandıgında renklendirmeler video işliyomu onuda çözmüş değilim.Şuan zaten oyunlan ilgilenmiyolar xgame için turnuvaya yetişsin diye oyunu acele çıkarttılar garene serverındaki videolara baktım çoğu şey değişmiş oyunda.Oyuna girildiğinde her el otomatik Ss alsa sistem ve bi yere kaydetse ve firma bunu göre bilse o zaman kimsenin hakkı yenmez.Hile kullanan adam zaten amaçsız insandır.Kendini kandırır okdar oynarsın sonra hile kullanımını bırakırsı önceden kullanmış oldugun hile yüzünden ban yersin sonra gelirsin buraya benim hesabım kapandı dersin.Bunu senin için söylemiyorum oyunda çok kişi var taraya taraya yürüyolar.Ya 3-5 kişi alsınlar işe gelen tickete baksınlar 10 günde bir ticketlere bakıyolar ondada otomatik cevap veriyolar sürekli :) Biri küfür yazsa ona bile aynı cevap gelcek.