İnsanda utanma arlanma olur gelmissin 35 yaşına yaptığın illegal belli hala burda dert yaniyon. Sen adam olsan evet illegal kasım tekrarlamicam deyip af istersin. Ama sen Carina sok 20 kişiyi kas illegalini sonra burada banyedim de hadi canım hadi bırak bu ayakları kalıbının adamı ol
Keşke kendi hesabından wall hack açmadan önce desteğe yazsaydın söyle bişey yapmayı düşünüyorum kendi hesabım etkilenirmi diye.Benim fikrim doğru bi karar vermişler ne olursa olsun kendin wall hack açıp başkasının hile olduğunu kanıtlamak için kullanmana gerek yok.Zaten ses kasmayı biliyosan izlediğin kişinin hile olup olmadığını anlayabilirsin.Bunun için hile açmana gerek yok bence :) Belkide hile açtığın için değil FARM yaptığın için banlanmış olabilirsin.Desteğe yaz onlar cevap verir sana neden banlandığın hakkında.Farmda ya rütben düşürülür yada hesabın kapatılır diyebiliyorum.Sıralamada belli oluyor zaten kimin FARM yaptığı darısı diğer FARM yapanlara gelisin.Boşa uğraşıyolar insanlar o kadar emek harçıyor.İşin kolayına kaçmayın bence.