ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ben illegalciyi desteğe bildiriyorum ben ban yiyorum

• ihtiyarrrrr
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

İHTİYAR HESABIMDAN İLLEGAL KASANI BİLDİRİP VİDEO YÜKLÜYORUM BİZİ BANLIYORSUNUZ BU NASIL İŞTİR ? VİDEOYU OYUN TEMİZLENSİN DİYE YÜKLEMEYE UĞRAŞAN BENİM... KURUNUN YANINDA YAŞTA YANSIN OLAY BU MUDUR ?

0

29.12.2014

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    Konu: 3 Yanıt: 27
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

DÖKÜMHANEDE ŞİFRELİ ODADA  ADAMLARI VURUP BOMBA ÇÖZMEK  İLLEGAL SAYILMAZ TABİ SİZİN İÇİN İLLEGAL İŞLERİN PİRİ OLMUSSUNUZ. HAK YERİNİ BULDU EMEK HIRSIZLARI

0

29.12.2014

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

SİZİN  SÜRESİZ BAN YEMENİZ LAZIM NORMALDE  İYİLİK TİMSALİ İNSANLAR SİZİ  ZORUNUZA MI GİTTİ BAN YEMENİZ İÇİNİZDEN BİRİ YOLLADI VİDEONUZU  ADAM DİYE YANINA ALDIGINIZ ADAM SİZİ ARKANIZDAN VURDU COK İYİ OLDU COK

0

29.12.2014

Link kopyalandı.
  • smajnel
    Konu: 2 Yanıt: 425
    1496 JFP
    Orgeneral
    Kazanılan Rozetler

Dediğin gibi doğruysa sağlam operasyon :D

0

30.12.2014

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

İnsanda utanma arlanma olur gelmissin 35 yaşına yaptığın illegal belli hala burda dert yaniyon. Sen adam olsan evet illegal kasım tekrarlamicam deyip af istersin. Ama sen Carina sok 20 kişiyi kas illegalini sonra burada banyedim de hadi canım hadi bırak bu ayakları kalıbının adamı ol

0

30.12.2014

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Keşke kendi hesabından wall hack açmadan önce desteğe yazsaydın söyle bişey yapmayı düşünüyorum kendi hesabım etkilenirmi diye.Benim fikrim doğru bi karar vermişler ne olursa olsun kendin wall hack açıp başkasının hile olduğunu kanıtlamak için kullanmana gerek yok.Zaten ses kasmayı biliyosan izlediğin kişinin hile olup olmadığını anlayabilirsin.Bunun için hile açmana gerek yok bence :) Belkide hile açtığın için değil FARM yaptığın için banlanmış olabilirsin.Desteğe yaz onlar cevap verir sana neden banlandığın hakkında.Farmda ya rütben düşürülür yada hesabın kapatılır diyebiliyorum.Sıralamada belli oluyor zaten kimin FARM yaptığı darısı diğer FARM yapanlara gelisin.Boşa uğraşıyolar insanlar o kadar emek harçıyor.İşin kolayına kaçmayın bence.

0

30.12.2014

Link kopyalandı.