ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

AVTK E-Spor Oyuncu Arayışında..

• Avtkespor
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle oyundaki gelişmenin, oyuna gösterilen ilginin yoğun olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat her oyunun başlangıcında olduğu gibi, başka dallarda kendini kanıtlamış, ünlü bir takımda değilseniz maalesef herhangi bir organizasyona katılma şansı bulamıyorsunuz.

Biz de takım olarak bu eksikliği gidermek adına, oyun içerisinde kendinden emin, gerekli disipline sahip, takım oyununa ayak uyduracak, online ve offline turnuvalara katılabilecek(offline turnuvalar için seyahat engeli olmayan) oyuncular aramaktayız. Katılım için herhangi bir yaş sınırı aramıyoruz, fakat belirttiğimiz üzere, takım bütünlüğü adına offline turnuvalarda yer alabilmesi için seyahat engeli bulunmaması gerekiyor.

2015 yılından itibaren R.I.P 2015 etkinlikleri başlamasıyla beraber, bizim de e-spor camiasındaki maratonumuz başlayacak.

Unutmayın, şuan hayranlıkla izlediğiniz oyuncular, oyun merakı ve azimleriyle bulundukları yerdeler. Bu şansı değerlendirerek, siz de e-spor camiasına adınızı duyurabilirsiniz.

AVTK E-Spor Topluluğu
    Fatih “INFERNAL” Bozkurt
    AVTK E-Spor “R.I.P Oyun” Koordinatörü

0

22.12.2014

Link kopyalandı.
  • kenzyccc123
    Konu: 7 Yanıt: 14
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeşim seyahat engeli sıfır iyi oyuncuyum kendimi bildim bileli cs 1.5 oynuyordum bu oyunu kardesmde gordum basladım hosuma gitti varsa klan sekli sağlam ben burdayım

0

22.12.2014

Link kopyalandı.
  • Tofiee
    Konu: 2 Yanıt: 5
    47 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Formalar basılıyor, kendi isminizde formanızla takımımızda olmak ister misiniz? :)

0

24.12.2014

Link kopyalandı.
  • smajnel
    Konu: 2 Yanıt: 425
    1496 JFP
    Orgeneral
    Kazanılan Rozetler

Oyuncu bulmada başarılar.

0

27.12.2014

Link kopyalandı.