Öncelikle herkese merhabalar,
Konuyu neden açtığımı ve bunu sebeplerini detaylı bir şekilde anlatmak isterim.Öncelikle bir kaç gün içinde bulunduğum evden ailevi sebeplerden dolayı taşınmak durumunda kaldığımı bildirmek isterim.Bu durum benim e-spor hayatımın henüz daha başında iken bitirmek durumunda bıraktı.Elbette bunun için çok üzgünüm fakat bulunduğum durum bunu gerektiriyor.Şimdi konunun detayına gelirsek..Çoğunuz biliyorsunuz ki şuan için HiddenMassacre E-spor Club'ın bünyesi altında idim.Fakat bu durum hem beni hemde takımımla olan bağlarımı etkilemek durumunda kaldı.Ve istemiyerekde olsa ayrılmak durumunda kaldım.Bu demek olmuyor ki onlarla bağımı kesicem.Bu hiçbir zaman olmıyacaktır.Onlar bu oyunda başarılı yerlere gelmemi sağlayan tek dayanak ve dostlardır.Şuan bulunduğum takım offline yani Lan turnuvaları üzerine kurulu olan bir takım olduğu için Kulübümden ayrılmak zorundayım.Şuan içinse diyebileceğim tek bir şey var.Eğer beni uygun görürseniz Sadece Online turnuvalar dahilinde veya Turnuva hedefide olmak durumunda değil.Sürekli online ve eğlenebiliceğim bir takım veya klan artık ne derseniz Arıyorum.Çoğu kişininin senin hayatın bizi neden ilgilendirsin diyeceğinin farkındayım fakat bunun altında birşey aramanın pek bir lüzumu yok.Ben açık konuşan bir insanım ve hep böyle devam edicek.Eğer birşey yapıyorsam ne olucak veya bu adamın ne gibi sorunları var yapmadan önce bildiririm.Şimdi, Oyun içi özellikleri tüm takımlar sorar elbette(haklı olarak) o yüzden öncelikle kişisel bilgilerimi daha sonra ise oyun içi bilgilerimi aşağıdan bulabilirsiniz;
Kişisel Bilgiler
İsim:Yiğit
Yer:İzmir(Şuan için Taşınmayı düşündüğüm yer henüz belli değil)
Ts vb.:Tüm konuşa ağları mevcut +mic
Turnuva durumu:Sadece online
Oyun İçi Bilgiler
Nick:Arthos
K/D:3.39
Fav.Silah(Awp vb.)
Online Süre:Şuan için 7/24(Taşındıktan sonrası için 3-5 diyebilirim)
Karakterimden Bir SS
Not:Nickime ve klanıma pek takılmayın Görüntü 2 gün öncesine ait.
Bana nerden Ulaşabilirsiniz:Şuan için oyunu bilgisayarımdan kaldırdığım için oyun içi mesajlara cevap verememekteyim.Fakat bu konu altına Takım bilgileriyle birlikte cevap yazarsanız gerekirse oyunu tekrar yükler gerekli görüşmeleri yapabiliriz.
Hepinize İyi Forumlar..
seni anlıyorum kardeşim çok zor bir durumda kaldıgını gördüm benim bir klanım var ama sana göre pasif kalır diye düşünüyorum bizde ssenin gibi esport hayil kuruyoyuruz ama hani dersen beraber başlayalım beraber toplarız bir bir iyi oyuncu buluruz en iyisinden dersen kapım acık sana https://www.facebook.com/96yasin64 bu benim facebook hesabım oraya gelirsin konuşuruz istersen nşallah durumunu toparlarsın http://www.joygamesports.com/takim/WAR_GAME--2437 buda espoer takımımız istersen her zaman gelebilirsin saygılarımla iyi günler ....