ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Arthos` Kimdir ?

• Arthos
    Konu: 12 Yanıt: 84
    405 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle Konunun doğru yada yanlış yerde açıldığından pek emin değilim o yüzden bi yanlışlık yaptıysam affola.Kendimi Siz değerli arkadaşlarıma ve playerlara (oyunculara) tanıtmak isterim.

Öncelikle Adım Yiğit yaşım 18  İzmirin Kemalpaşa İlçesinde Oturmaktayım.Görüşmek İsteyen Herkesle Görüşme Sağlayabilirim. yaklaşık 6 senelik SuddenAttack Serüveninden Sonra(6 Seneye Latin Sunucusu/North America Sunucusu/Türk Sunucusu/Kore Sunucusu Dahildir)Tamda Benim Oyunum Diyebileceğim Rip:Final Bullet Adında bir oyun çıktı.Aslında Buraya Klanımla Gelicektim fakat takım arkadaşlarımın oyunu beğenmemesi ve tabiri caizse beni yarı yolda Bırakmaları(!) biraz canımı sıkmış olsada.Melih Kardeşim Yani Hidden Massacre E-Sports Club Başkanı Melihten Kıramayacağım cazip bir teklifle Beni Hidden Massacre Ailesine Dağil etti.Şuanda Takımımızın Birbirine ısınma sürecindeyiz ve İdda ediyorum çok kaliteli bir takımımız bulunmakta(Yanlış Anlaşılmasın).Beni sahiplenen ve arka çıkan Öncelikle Melihe ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkürlerimi burdan sunmak isterim.Konunun Devamına Gelirsek.

MmoFPS Tarzı Oyunlara CrossFire ile Kapalı betasında Tanıştım Yaklaşık 3 yada 4 sene kendi klanımla Amatör Biçimde bağımlı bir şekilde oynadım.Daha sonra CrossFire'i CombatArms,BlackShot,Cs GO,Fire Shot, gibi Aklınıza Gelebilecek Paralı yada Free2Play MmoFPS Oyunlarının Hepsiyle Tanıştım Doğruyu Söylemek Gerekirse SuddenAttack'tan Aldığım Zevkin Yanından bile geçemezler.Devam Edicek Olursak Bu Oynadığım Tüm MmoFPS Oyunlarında Amatörce Online Turnuvalarından Birçok Kişisel Derece Aldım Buna Takım Dereceleride Dahil.Ve Şuanda Ciddi Bir E-Spor Kulübünün İçinde Bulunmaktan çok mutluyum umarım takımım ve ben çok iyi yerlere geliriz ve kendi ismimizi en iyi şekilde Temsil Ederiz.

Kişisel İletişim Ağım Sadece Youtube'dur :youtube.com/user/Arthos57
    Oyundaki Son Halim
    Aslında Birkaç Adet Elimde Frag SS'si Bulunmakta fakat Rakibe 'SAYGI' Kelimesinde çok tutucu birisi olduğum İçin İfşa olmaması için Atmayı uygun görmüyorum.

Takımımı Tanıtıcak Olursak

Umarım Canınızı Çok Sıkmamışımdır.Amacım Kendimi Tanıtmak Ve Buralara Nasıl Geldiğimi Sizlere Bildirmekti Herhangi Bir Artniyetim Yoktur.İyi Oyunlar ve İyi Forumlar Dilerim.

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • enerqized1
    Konu: 2 Yanıt: 7
    41 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

her mapte kapıstığım adamla aynı takımdayım şimdi.Adamın dibisin yiğit. -deadmau5

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • Arthos
    405 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Aynı Şekilde Sende '1' Numarasın Enescim :)

0

5.12.2014

Link kopyalandı.
  • kabuscobar1
    Konu: 0 Yanıt: 3
    15 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

hadi Allah utandırmasın. warrock(2006) sonrasında point blank. araya bir çok oyun daha girdi ama en sevdiğim ve uzun vadede oynadığım oyun bu ikisidir. evet bu oyun görsellik bakımından çok şey vaad etmiyor. eksikleri de var ama gün geçtikçe tecrübeyle kendisini toparlayacaktır. size de oyunda başarılar inşallah takımınla güzel yerlere gelebilirsiniz.

0

5.12.2014

Link kopyalandı.
  • RustyyyyReyiz
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sürekli kavga halinde oldugumuz sizinle maç atmaktan çekindiğimiz rakibimle yine aynı oyundayım :D nolamaz :D İlk nickimle grandchessur :D Herneyse herzaman düzgün bi rakip olmuşsundur başarılar.

0

5.12.2014

Link kopyalandı.
  • kabuscobar1
    Konu: 0 Yanıt: 3
    15 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

tam çözemedim ama neyse :))

0

5.12.2014

Link kopyalandı.
  • Arthos
    405 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

RustyyyyReyiz dedi ki;
    Sürekli kavga halinde oldugumuz sizinle maç atmaktan çekindiğimiz rakibimle yine aynı oyundayım :D nolamaz :D İlk nickimle grandchessur :D Herneyse herzaman düzgün bi rakip olmuşsundur başarılar.

Küçük Çaplı Kavgalar Herzaman Olur Fakat Doslutklar Daimadır.Bu Oyunda Seni Görmek Güzel Hadi Hayırlısı :)

0

5.12.2014

Link kopyalandı.
  • Arthos
    405 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

kabuscobar1 dedi ki;
    hadi Allah utandırmasın. warrock(2006) sonrasında point blank. araya bir çok oyun daha girdi ama en sevdiğim ve uzun vadede oynadığım oyun bu ikisidir. evet bu oyun görsellik bakımından çok şey vaad etmiyor. eksikleri de var ama gün geçtikçe tecrübeyle kendisini toparlayacaktır. size de oyunda başarılar inşallah takımınla güzel yerlere gelebilirsiniz.

Çalışmak ve Eğitim Zaferin Yarısıdır :) Umarım İyi Yerlere Gelebilirsiniz.

0

6.12.2014

Link kopyalandı.