Herkes saldırmasın hemen sorunlar olabilir yeni açıldı nede olsa benim sorunum getlang error 20110 gibi bişedi cözülür sorun değil bana sorarsanız tek sorun oyun tamamen para üzerine kurulursa açıkcası bi b.. olmaz Bide hileye karşı korumaları sağlam olmassa wolfteam gibi uçan kaçan her yerde hiç sarmaz Kolay gelsin herkese
WALTON dedi ki;
Herkes saldırmasın hemen sorunlar olabilir yeni açıldı nede olsa benim sorunum getlang error 20110 gibi bişedi cözülür sorun değil bana sorarsanız tek sorun oyun tamamen para üzerine kurulursa açıkcası bi b.. olmaz Bide hileye karşı korumaları sağlam olmassa wolfteam gibi uçan kaçan her yerde hiç sarmaz Kolay gelsin herkese
Şunu söylim arkadaşlar hile herzaman olur önemli olan kullanana ağır cezalar vermek(süresiz banlanma). Düşünün koşkoca google, facebook gibi devler hack yiyor sizce oyun mu hack yemicek. Gereken yapılsın zaten oyuncular desteği verecektir. Para konusunda joygame'e pek güvenemiyorum sonuçta oyunda halen günlük eşya satışları var. İnşallah joygame bu oyunu önemseyip bol bol kampanya yaparak oyunu bozmaz.