ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Ağ Yanıtını Düzeltmezseniz Eğer

• Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Yama, bakım vs yapıyorsunuz düzelecek diyorsunuz yine aynı terane aynı sorun . Bu durumu düzeltmezseniz oyuna çağırdığım rütbesi en az üstçavuş olan 26 kişi oyunu bırakacak .Daha bizim gibi çok oyuncu bırakmaya kesin niyetli ve bir çok kişide bıraktı sizin yüzünüzden 

0

23.1.2015

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 25 Yanıt: 196
    1162 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Bu tür hatalar nedeniyle yönetimi tehdit etmeniz hiçte uygun değil. Emin olmalısınız ki Teknik Ekip sorunu gidermek için zaten ellerinden geleni yapıyordur.

1

23.1.2015

Link kopyalandı.
  • Revival07
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Yönetimi tehtit etmek değil bu . değer verip oyunuyoruz para yatırıyoruz oyunda rekabet artsın diye oyuna oyuncu kazandırıyoruz ama gel gelelim zevk alamaz olduk . Ağ yanıtı problemi yüzünden bugün 8 kere oyundan attı . Yazık değil mi emeklere

0

23.1.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Revival07, klan sunucularıyla ilgili bir uyuşmazlık oluştuğu için ağ bağlantısı problemleri oluştu ekibimiz düzeltilmesi için çalışıyor. Bugün 19:30'da klan sunucularını kapattık, ağ bağlantısı sorununu hala yaşıyor musunuz?

0

23.1.2015

Link kopyalandı.
  • Revival07
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

sunucuları kapattınız şimdilik bir şey yok ama bir sürü tp gitti onlar ne olacak . güya etkinlik yapacaktınız hani nerede

0

23.1.2015

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 25 Yanıt: 196
    1162 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Revival07 dedi ki;
    sunucuları kapattınız şimdilik bir şey yok ama bir sürü tp gitti onlar ne olacak . güya etkinlik yapacaktınız hani nerede

Oyun yeni, tabii ki ufak tefek sorunlar çıkacaktır. Biz oyuncular olarak bu gibi sorunlara baş eğmemiz, azda olsa yetkili birimlere yardım etmemiz gerekiyor. Yöneticilerin inisiyatifine göre etkinliklerin telafileri yapılabilir diye düşünüyorum. :)

0

25.1.2015

Link kopyalandı.
  • Revival07
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

AzmicanY dedi ki;
    Revival07 dedi ki;

Oyun yeni, tabii ki ufak tefek sorunlar çıkacaktır. Biz oyuncular olarak bu gibi sorunlara baş eğmemiz, azda olsa yetkili birimlere yardım etmemiz gerekiyor. Yöneticilerin inisiyatifine göre etkinliklerin telafileri yapılabilir diye düşünüyorum. :)

Ha bir de kalkıp yöneticilerin inisiyatifini mi bekleyeceğiz .Daha sunucular ne zaman açılacak onun bile haberini vermekten acizler ne inisiyatifi

1

25.1.2015

Link kopyalandı.