ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ACİL YARDIM LÜTFENN!!

• battalgazibey
    Konu: 1 Yanıt: 6
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ekran kartım Nvidia Ge FORCE 9800 GT 256 bit oyun kartı 2 gb ram 2.4 ghz 4 çekirdek direcx 11 ve oyun en düşük özellikte bile fena şekilde kasıyor sebebi nedir makinam hiç kasmıyodu boyle oyunlarda ama bunda enteresan şekilde donuyor yanlış bişeymi var ne yapmam gerek lütfn acil cevap oynamak istiyorum oyunu biran once destek lütfennn yetkililer!!!;(

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • ukyksr
    Konu: 4 Yanıt: 23
    118 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

bağlantı olabilir. veya bilgisayarın işlemcisini veya ram ini meşgul eden başka oyun, program vs. olabilir.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • battalgazibey
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeş buyur internetim ve hiçbir fps oyununda ben kasma yaşamadım neden bunda kassın bence sorun başka bişeyde arka planda acık hiçbirşey bırakmıyorum ama yinede %100 kasıyor en kücük ekrana getirip giriyorum yine kasıyor sorun baska bişey her aygıtım güncel kontrol ettim tek tek sorun ne?

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • ukyksr
    118 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

yöneticilere destek bölümünden ticket at. umarm çabuk dönerler sana. ama şimdi böyle düşün sorun yaşamayanlar var oyunla ilgili bir sıkıntı değil bu senin ayarlarla vs. ilgili bi durum. k.bakma yardımcı olamadım.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • ukyksr
    118 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

yani oyunda sıkıntı yaşamayan varsa bu demek oluyor ki bu konuda oyunla ilgili bir sıkıntı yok.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • battalgazibey
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

of bi bulabilsem su sorunu valla cıldırıcam ya!

0

20.11.2014

Link kopyalandı.