Oyunun 1 hafta önce açılmasına rrağmen, 3. parti programları kullanılmaya başlandı. Artık neden nasıl bilmiyorum bu hackler can sıkmaya başladı. Adam kendi ağzıyla hack kullanıyordum klandan atıldım ve şuan kullanmıyorum diyor. Oyun ne ara çıktı ve ne ara hack piyasası kuruldu anlamış değilim. Joygame i tercih ediyoruz çünkü turnuvalar olsun, il il etkinlikler olsun , türkiyede aktif bir rol oynuyor . Ancak Hack konusunda oldukça pasif kalınıyor, Wolfteam veya s2 son silah gibi oyunarınızı bırakmamızın başlıca nedeni hacktir ve şuan RİP te de aynı sorunu yaşamamız bizi gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Elbette 3. parti programı her online oyunda oluyor ama isim vermeksizin bazı oyunlarda joygame e nazaran daha az oluyor. Nedenine gelirsek büyük bir caydırıcılık var en azından süresiz ban gibi yada klanda 3 veay daha fazla kişinin hack kullandığı anlaşıldığı taktirde klanın direk kapatılması gibi birçok farklı caydırıcı kurallar var. Umarım en yakın zamanda bu 3. parti programlarının önüne bir şekilde geçilir. .