ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

2.CBT (( Soru

• ripV7
    Konu: 1 Yanıt: 9
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

Benim bir sorum olucak. sanırım ben anlamadim. 2.CBT olucak. Açık Betaya Geçerken Hesaplar Sıfırılanıcakmı ? Eğer sıfırlanmazsa RIP benim için bitmiştir sorum budur. Çünkü Bizim Ekip Açık Beta da gelcek sıfırlanmali bana katilan çok kişi var.

2.CBT' zaten testtir. Eğer JoyGame sıfırlamazsa 8-18 lerle oynasınlar. Biz Yokuz. Bunu Soran çok kişi var Facebook'da yazılana göre 2.CBT sonu hesaplar sıfırlanmıcak. Tav oluyorum bu joygame'e.

0

27.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar. 2. cbt'nin yapılış amacı 1. de mevcut hataları saptadılar evet ancak olası hatalara karşı hepsini fixlemek için 2.cbt'ye gidilme tercihi yapılmış ki bence yerinde bir tercih ve evet hesaplar ne açık beta'da nede tam sürümde sıfırlanmayacak artık.

0

27.11.2014

Link kopyalandı.
  • ripV7
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Cevabınız İçin Sizlere Teşekkür Ederim.

Yorumuma Gelirsek 7 yıllık Fps hayatımda CBT nin sıfırlanmıyacağını duyuyorum. Eğer sırf 12-15 lik çocuklar istiyor die sıfırlamıyorlarsa bu oyunda bulunmamın bir anlamı kalmiyor :) Joygame dakka 1 gol 1 devam et. 2.CBT test ise Açık betada silinmicekse CBT de bulan hataları lehine çevirip Açık betaya devam etmek. Dünyada duydugum en dandik olaydir. Bugünde JoyGame çocuklar için çalışan Dandik bir firma oldugunu kanitladi. illa 2-3 grup toplanıp tickete boğcaz. Devam edin böyle!

0

27.11.2014

Link kopyalandı.
  • StarLord33
    Konu: 11 Yanıt: 36
    214 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

RAİDCALL : 6577754 Biz OSMANLIYIZ Osmanlı Torunuyuz .

Biz Osmanlıyız...
    Aramıza Katılan arkadaslara çok teşekür ederiz.
    Çok yeni bir clan [AİLEMİZ] e 3 adet kaptan alınacaktır Tek isteğimiz '' Saygı , Sevgi vs Vede +18 Yaş Üzeri Mic - Mikrofon'u Olan Arkdaslardır Şimdiden Teşekür ederiz 
    RAİDCALL : 6577754

0

27.11.2014

Link kopyalandı.
  • conti
    Konu: 13 Yanıt: 267
    1087 JFP
    Yüzbaşı
    Kazanılan Rozetler

kağıt üstünde kapalı beta diye geçiyor halbiki açık beta ufak ayrıntılara takılmayın

0

27.11.2014

Link kopyalandı.
  • ripV7
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

conti dedi ki;
    kağıt üstünde kapalı beta diye geçiyor halbiki açık beta ufak ayrıntılara takılmayın

Ufak dediğiniz şey aslinda sandiğiniz kadar ufak degil. Sana şöyle söyliyim bu oyunda t1 alicak 5 kişi sayabilirim siralamada ve cbt yi görüp kapatan kişileri görmüşlüğüm var. bak sen şu işeki cbt ama obt ye geçerken silinmicek. arkadaş ya adam gibi açık beta yada kapalı beta yapın cbt ide dünya çapında cbt ne anlama geliyorsa öyle yapin. Sonra ilerde bir oyun açıldımı cbt tarihi veriyorlar. 12-13 yaşındaki kardeşlerimiz soruyor hesaplar silincekmi. e siz böyle orantısız iş yaparsanız sormaları doğal. sen gibi yurtdışında yap. CBT-OBT kavramanı JoyGame Anlayamadi Sanırım. bir yazı gördüm 8 takım felan antrenman yapcakmiş çokta fifi gördüm oyunda onlari :)

0

28.11.2014

Link kopyalandı.