ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

18 mart güncellmesi ile gelen sorun

• asessaruhan
    Konu: 9 Yanıt: 22
    192 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Merhaba arkadaşlar,

Her hafta farkında olmadan (?) hep bir aksaklık oluyor güncellemelerde. Yani yapılmasa inanın daha iyi. Siz buraya yazarsınız ki güncellemede bunlar geldi geldi. Lakin sorunlar sıkıntılar görülmüyor. Bırakın bu prosüdür olaylarını, ticket at yok adres su falan filan. Yarın gelecek olan cevapta SU LOG DOSYALARINI VERİN İNCELEYELİM olacaktır. Peki benim envanterimde bulunan itemlerin hesabını kim vericek sabaha kadar online olmak yerine hatanın sebebine bakıp dururum. Bu mu sizin oyuncu memnuniyetiniz. Robot cevaplar yerine ( eminim birileri ctrl+v) yapıyordur onda problem yok 7/24 oyuncu destegi platformu acarsanız sayet biraz daha olsa iyi olur diye düsünüyorum. Zararırımın karsılanmasını ister, gerekirse denemeden güncelleme yapılmamasını arz ederim.

WAPPS GAMİNG/ WG-ASES

0

19.3.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

asessaruhan dedi ki;
    Merhaba arkadaşlar,

Her hafta farkında olmadan (?) hep bir aksaklık oluyor güncellemelerde. Yani yapılmasa inanın daha iyi. Siz buraya yazarsınız ki güncellemede bunlar geldi geldi. Lakin sorunlar sıkıntılar görülmüyor. Bırakın bu prosüdür olaylarını, ticket at yok adres su falan filan. Yarın gelecek olan cevapta SU LOG DOSYALARINI VERİN İNCELEYELİM olacaktır. Peki benim envanterimde bulunan itemlerin hesabını kim vericek sabaha kadar online olmak yerine hatanın sebebine bakıp dururum. Bu mu sizin oyuncu memnuniyetiniz. Robot cevaplar yerine ( eminim birileri ctrl+v) yapıyordur onda problem yok 7/24 oyuncu destegi platformu acarsanız sayet biraz daha olsa iyi olur diye düsünüyorum. Zararırımın karsılanmasını ister, gerekirse denemeden güncelleme yapılmamasını arz ederim.

WAPPS GAMİNG/ WG-ASES

assesaruhan, güncellemelerden önce testler yapılıyor ama bazı durumlarda sistemlerdeki farklılıklardan dolayı beklenmeyen sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Forum ekibi olarak oyuncularımızı doğru yönlendirmekle sorumluyuz, bu sebeple teknik konularda daha yetkin olan destek ekibimize yönlendirerek oyuncularımıza yardımcı olmalarını sağlıyoruz. Zararınızla ilgili olan bölümü de ekleyerek hata hakkında destek talebi oluşturmanızı rica eder, iyi günler dileriz.

0

19.3.2015

Link kopyalandı.