ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

10 GÜN TAM TAMINA 10 GÜN

• Giwu
    Konu: 15 Yanıt: 53
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

10 gündür bir ticket'a cevap veremediler böyle düşünceli insanlar bunlar.Bu oyuna hala iyi olacak diyen varsa onunda kafasına şey edeyim ben.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • Nessa
    Konu: 9 Yanıt: 27
    237 JFP
    Admin
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Giwu,

Açtığınız ticketın linkini bizimle paylaşır mısınız?

Teşekkürler.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • Giwu
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

02:12.2014 : http://www.joygame.com/destek/ViewTicket.aspx?tId=1335478

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Bu arkadaşı biliyorum kapalı beta'da oynamıştı.Ve ticketlere cevap verilmiyorsa admin arkadaşlar boşuna o kısıma yönlendirmeyin bizleri.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • Giwu
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Kapalı betada oynadım.Açık'a geçti yine bir süre oynadım ve herkes hilelerin çıktığını söyledi bıraktım..Arada girip bakıyorum ki ticket'a cevap vermişler mi diye hani çalışıyor mu joygame ekibi diye ama bakıyorum ki hala aynılar o yüzden diğer insanlarında boşuna bu oyuna yatırım yapmasını istemem...O gözde takım oyuncularının sayfalarına bakın.. Rip de turnuvayı kazandık şimdi pointte turnuva bekleme zamanı vs. 2,3 kişinin kişisel sayfasında bunu gördüm..Artık onları da anlayın sadece reklam uğruna oyuncularını müşterilerini sattı bu ekip..Hadi bunu söyledim diye ban yiyeyim bir de aman tadından yenmez.

0

12.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Bir tek sen oyuna ara vermedin bir çok kişi oyuna nerdeyse ara verdi.Ve Final sürümünde hala hile ve turnuva oyuncuların ekipmanları üzerinde devam ederse  bir çoğumuz oyunu bırakacağız.Joygame Turnuva'dan sonra Ekipmanlar alınacağını biliyorduk ama şuan oyunda baktığımızda halen oyunda turnuva oyuncularında full ekipmanlar duruyor Final sürümün de aynı şekilde full ekipman durursa oyunu clanımızın tüm oyuncularıyla bırakma kararı aldık.

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • Giwu
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Açık betada kalkıcakt hani  ? Hala turnuvudan kalan oyuncular duruyor mu o da enteresan bir durum kaç takım kaldı bari

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Bazı clanlar bozuldu.Ve bir çok kişi halen sorun yaşamakta.Oyundaki siyah ekran sorununu çözümü için hergün bana  mesaj atan kişiler  olmasına rağmen yetkili kişilere yönlendiriyorum.Oyundaki hile  olmasından dolayı oyun ile ilgilenilmemesinden dolayı bir çok arkadaşım oyunu bıraktı.Bende arada sırada giriyorum artık.Turnuva oyuncuların ekipmanları halen duruyor.Ve o clan oyuncuların hiç birisini artık oyunda göremiyorum.Çünkü çoğu gitti.Oyun şu halde gerçekten kötü durumda benim gözümde ama herkes gibi final sürümünü beklemekteyiz.

0

16.12.2014

Link kopyalandı.