Kapalı betada oynadım.Açık'a geçti yine bir süre oynadım ve herkes hilelerin çıktığını söyledi bıraktım..Arada girip bakıyorum ki ticket'a cevap vermişler mi diye hani çalışıyor mu joygame ekibi diye ama bakıyorum ki hala aynılar o yüzden diğer insanlarında boşuna bu oyuna yatırım yapmasını istemem...O gözde takım oyuncularının sayfalarına bakın.. Rip de turnuvayı kazandık şimdi pointte turnuva bekleme zamanı vs. 2,3 kişinin kişisel sayfasında bunu gördüm..Artık onları da anlayın sadece reklam uğruna oyuncularını müşterilerini sattı bu ekip..Hadi bunu söyledim diye ban yiyeyim bir de aman tadından yenmez.
Bir tek sen oyuna ara vermedin bir çok kişi oyuna nerdeyse ara verdi.Ve Final sürümünde hala hile ve turnuva oyuncuların ekipmanları üzerinde devam ederse bir çoğumuz oyunu bırakacağız.Joygame Turnuva'dan sonra Ekipmanlar alınacağını biliyorduk ama şuan oyunda baktığımızda halen oyunda turnuva oyuncularında full ekipmanlar duruyor Final sürümün de aynı şekilde full ekipman durursa oyunu clanımızın tüm oyuncularıyla bırakma kararı aldık.
Bazı clanlar bozuldu.Ve bir çok kişi halen sorun yaşamakta.Oyundaki siyah ekran sorununu çözümü için hergün bana mesaj atan kişiler olmasına rağmen yetkili kişilere yönlendiriyorum.Oyundaki hile olmasından dolayı oyun ile ilgilenilmemesinden dolayı bir çok arkadaşım oyunu bıraktı.Bende arada sırada giriyorum artık.Turnuva oyuncuların ekipmanları halen duruyor.Ve o clan oyuncuların hiç birisini artık oyunda göremiyorum.Çünkü çoğu gitti.Oyun şu halde gerçekten kötü durumda benim gözümde ama herkes gibi final sürümünü beklemekteyiz.