Herkes oyunda klan kurabilmek için çalışsın didinsin bu emek hırsızları fake yaparak klan kursun ? YÖNETİM yeni açılan bir oyunda disiplinliğini göster.Gerekli cezayı VER... O klanı kuran domdom nıcklı kişilik de adamım diye gezmesin oyunda.Klan ismini "Albeyazım" yapmışlar utanmadan birde...
Domdom adlı kişinin bilgisi buda
Buyur atın kardeşim böyle şeref yoksunları var tamam kasıyon abartma ! tamam kasıyon albeyazım kullanma. Çoluk çoçuk diyelim ama OG'lerin çözmesi lazım ben sadece yardımcı oldum tanıyın bu adamları yakında ilk hileyide bulmayı çalişirlar ALB_ taglılardan uzak durun atın odadan
ondokuz3123 dedi ki;
Buyur atın kardeşim böyle şeref yoksunları var tamam kasıyon abartma ! tamam kasıyon albeyazım kullanma. Çoluk çoçuk diyelim ama OG'lerin çözmesi lazım ben sadece yardımcı oldum tanıyın bu adamları yakında ilk hileyide bulmayı çalişirlar ALB_ taglılardan uzak durun atın odadan
Kardeşim TURNUVAYA KATILACAK olan klanların bile daha oyunda klanı yokken bunlarmı kurdu ? ADAMLAR iki yüzlü birde emekle açtık diyorlar 4 den beri oynuyup kurmaya çalışanlar kuramadı adamlar 1 saatte kurdu.Bunlar ş....zler açıkca söylüyorum. ALB_ taglı klanlı adamları atın odanızdan.Ben cezalandırılıncaya kadar uğraşcam.. YÜZSÜZ K...PEKLER BİRDE EMEK VEREREK DEDİKLERİ İÇİN ADLARINI HERKES DUYSUN DİYE UĞRASCAM