ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

!!!! BU ADAMLARA CEZA YOK MU EMEK HIRSIZLARINA !!!!

• ondokuz3123
    Konu: 1 Yanıt: 11
    46 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Herkes oyunda klan kurabilmek için çalışsın didinsin bu emek hırsızları fake yaparak klan kursun ? YÖNETİM yeni açılan bir oyunda disiplinliğini göster.Gerekli cezayı VER... O klanı kuran domdom nıcklı kişilik de adamım diye gezmesin oyunda.Klan ismini "Albeyazım" yapmışlar utanmadan birde...

Domdom adlı kişinin bilgisi buda

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • IKARAHANLI57
    Konu: 5 Yanıt: 42
    179 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Güzel konuya değindin oyun açıldıkdan bir saat sonra ben gördüm clan kurulmuş bu bir saat içinde altın bir saat içinde ne ara çavuş olundu anlam veremedim bunu facebook sayfasında adminlerle paylasabilirsin.

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • ondokuz3123
    46 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Buyur atın kardeşim böyle şeref yoksunları var tamam kasıyon abartma ! tamam kasıyon albeyazım kullanma. Çoluk çoçuk diyelim ama OG'lerin çözmesi lazım ben sadece yardımcı oldum tanıyın bu adamları yakında ilk hileyide bulmayı çalişirlar ALB_ taglılardan uzak durun atın odadan

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • IKARAHANLI57
    Konu: 5 Yanıt: 42
    179 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

ondokuz3123 dedi ki;
    Buyur atın kardeşim böyle şeref yoksunları var tamam kasıyon abartma ! tamam kasıyon albeyazım kullanma. Çoluk çoçuk diyelim ama OG'lerin çözmesi lazım ben sadece yardımcı oldum tanıyın bu adamları yakında ilk hileyide bulmayı çalişirlar ALB_ taglılardan uzak durun atın odadan

Şuan bende bir clan oluşturacam saat 4'den buyana oynuyorum da hala çavuş olamadım ve altınım yeterli değil ben inanmıyorum bunların çaba ile clan açtıklarına

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • ondokuz3123
    46 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Zaten kimse çaba demiyorum burda ben onların iki yüzlülüğünü diyorum denk geldimi odadan atıyorum ben. Böyle adamlara bu yakışır. EMEK HIRSIZI bunlar EMEK

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • ondokuz3123
    46 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

KONU GÜNCEL !!!

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • andacalpIII
    Konu: 1 Yanıt: 8
    34 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Yabu adamlar hmen oyuna para v.s çekiyorlar bence o yuzden çabucak çavuş v.s oluyorlar kolaylıkla

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • ondokuz3123
    46 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kardeşim TURNUVAYA KATILACAK olan klanların bile daha oyunda klanı yokken bunlarmı kurdu ? ADAMLAR iki yüzlü birde emekle açtık diyorlar 4 den beri oynuyup kurmaya çalışanlar kuramadı adamlar 1 saatte kurdu.Bunlar ş....zler açıkca söylüyorum. ALB_ taglı klanlı adamları atın odanızdan.Ben cezalandırılıncaya kadar uğraşcam.. YÜZSÜZ K...PEKLER BİRDE EMEK VEREREK DEDİKLERİ İÇİN ADLARINI HERKES DUYSUN DİYE UĞRASCAM

0

29.11.2014

Link kopyalandı.