ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sword Art Online II

• Relaxionb
    Konu: 10 Yanıt: 10
    130 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler
    At Yokai

Yıl: 2014

Yönetmen: Tomohiko Ito

Seslendirmenler: Sawashiro Miyuki, Matsuoka Yoshitsugu, Tomatsu Haruko

Tür: Aksiyon, Macera, Bilim - Kurgu

Sao olayından bir süre sonra Japonya VR bölümünden Seijiro Kikuoka nın Kirito dan bir isteği vardır. Gun Gale Online adı verilen VRMMO türündeki bir oyunda bilinmeyen bir oyuncu ( Ölüm Silahı ) adı verilen tabanca ile ateş ederek birini vurmasıyla vurulan oyuncu gerçek hayatta kalp krizi geçirip ölmektedir. Kikuoka Kiritodan GGO ya girip Ölüm Silahı nı araştırmasını ister. Kirito nun Kikuoka yi kıramamasıyla kendini bir kez daha oyunun içinde bulur ve macera başlar.

Ana Krakterler

Kirito

Kirito, 16 yaşında bir lise öğrencisidir. Gerçek yaşamında pek fazla arkadaşı olmamasından sanal dünyadan kopamamıştır. SAO yu bitirdikten sonra gerçek dostlar edinip dünyada düzgün yaşantısına dönmüştür. Çok yardım sever biridir.

Sinon

Sinon çocukluğunda bir insanı öldürmesi sonucu şoka girmiştir ve kalan yaşantısını oyunlar ve sanal dünya ile devam ettirmeye çalışmaktadır. Bu şoktan onu çıkartabilcek kişi Kirito olduğunu düşünür.

Serinin 1. sezonu http://www.joygame.com/forum/joyotaku/konu/sword-art-online-sao/81800b38-f471-4548-83bf-b6d8e8eec2fd . Büyük bir hızla devam eden seri 2. sezonu pek iddalı olamadı . 1. sezondaki tepkiyi alamadı. Peki sizlerde öylemi düşünüyorsunuz ?

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • DeathStalker
    Konu: 0 Yanıt: 3
    9 JFP
    Otaku Seviye 1
    Kazanılan Rozetler
    Yokai

Kesinlikle HAYIR!!! İlki kadar iyi sadece 2. de bakış açısını değiştiriyo izleyenlerin özellikle son bölümlere doğru ortaya çıkan Yuuki(Zekken)  karakteri beni nerdeyse ağlattı animenin sonunda. 2 seriyide toplarsak mmo olayına farklı açılardan bakmış bir animedir aksiyonu aşkı dramı hissettiren bir animedir.

0

10.2.2015

Link kopyalandı.
  • Arudge
    Konu: 1 Yanıt: 11
    43 JFP
    Otaku Seviye 1
    Kazanılan Rozetler
    At Yokai

DeathStalker dedi ki;
    Kesinlikle HAYIR!!! İlki kadar iyi sadece 2. de bakış açısını değiştiriyo izleyenlerin özellikle son bölümlere doğru ortaya çıkan Yuuki(Zekken)  karakteri beni nerdeyse ağlattı animenin sonunda. 2 seriyide toplarsak mmo olayına farklı açılardan bakmış bir animedir aksiyonu aşkı dramı hissettiren bir animedir.

+1

0

5.9.2015

Link kopyalandı.
  • Ginko
    Konu: 2 Yanıt: 6
    38 JFP
    Otaku Seviye 1
    Kazanılan Rozetler
    At Yokai

Animenin  hikayesi biraz saptı malesef. ben oyunun yaratıcısı hakkında bir şeyler bekledim 2. sezonda ama  beni hayal kırıklığına uğrattı ayrıca  güç dengesi olmaması animeyi sıkıcı bir hale sürüklüyor.

0

4.4.2016

Link kopyalandı.