ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

BEAST (B2ST)

• Gackpoid
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Otaku Seviye 1
    Kazanılan Rozetler
    At Yokai

Şirket: Cube Entertainment
    Tür: K-POP, R&B
    Fandom adı: Beauty
    Fandom lightstick: Üstünde B2ST yazan, beyaz ışıklı bir güldür.
    Fandom rengi: Koyu gri

Beast veya B2ST (Korece: 비스트), Cube Entertainment adı altında 2009 yılında, altı kişilik bir Güney Kore grubu olarak çıkış yaptı. 14 Ekim 2009 tarihinde "BEAST Is The B2ST" albümleri yayınlandı. Grup çıkış yaptığı zaman 40.000 kopya satarak oldukça büyük bir başarı elde etmişti. Çıkış yaptıkları andan itibaren, Güney Kore ve diğer Asya ülkeleri tarafından tutulmuştur ve bu durum, onlara birçok reklam teklifini de beraberinde getirmiştir. 2 Aralık 2009 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Ayın Çaylağı" ödülünü kazanmışlardır. O andan itibaren başlayan başarıları devamında 4 Şubat 2010 tarihinde "En İyi Yeni Grup" ödülünü alarak K-POP dünyasında ciddi anlamda, kalıcı bir yer etmişlerdir. Güney Kore'de aldıkları ödüllerle birlikte, Japonya'ya da açılarak ilk Japonca albümlerini çıkarmışlardır. Bu albüm, Japonya'da da yüksek bir oranda satış yakalayınca, grubun popülaritesi artmıştır. 25 Mart 2010 tarihinde Mnet'in düzenlediği "MCountdown" yarışmasında ilk defa birincilik ödüllerini almışlardır.

Grup Üyeleri

Yoon Doo Joon (윤두준)

4 Temmuz 1989 tarihinde, Goyang, Güney Kore'de doğmuştur.
    Grubun lideri, ikinci rapçisi ve vokalistidir.
    İlk başta JYP Entertainment altında eğitim görse de daha sonra Cube Entertainment'a geçiş yapmıştır.
    Donghin Üniversitesinde, diğer dört grup üyesiyle birlikte tam burslu olarak eğitim almaktadır.
    Şarkıcılık dışında oyunculuk da yapmaktadır.
    Kore’de en çok beğenilen erkek idoldür.

Yong Jun Hyung (용준형)

19 Aralık 1989 tarihinde, Seul, Güney Kore'de doğmuştur.
    Grubun ana rapçisidir.
    İlk başta Xing isimli bir acapella grubunda, U-Kiss üyesi Kevin Woo ile birlikte çalışmıştır. Grubun dağılmasıyla birlikte Cube Entertainment'a geçiş yapmıştır.
    Grubun bir çok şarkısında söz yazarlığı ve bestekarlık yapmıştır.
    Genel olarak, üyesi olduğu şirketin söz yazarlığını ve bestekarlığını yaparak bir çok sanatçıyla çalışmıştır.

Yang Yo Seob (양요섭)

5 Ocak 1990 tarihinde, Seul, Güney Kore'de doğmuştur.
    Grubun ana vokalidir.
    İlk başta JYP Entertainment altında eğitim alsa da, daha sonra M Boat Entertainment'a geçiş yapmıştır. Beş yıl kadar bu şirketteki eğitimini tamamladıktan sonra Cube Entertainment'a geçmiş ve buradan Beast'te çıkış yapmıştır.

Son Dong Woon (손동운)

6 Haziran 1991 tarihinde, Seul, Güney Kore'de doğmuştur.
    Grubun vokali ve maknaesidir (en genç üyesi).
    İki yıl boyunca JYP Entertainment altında eğitim alsa da, daha sonra Beast'in en son üyesi olarak Cube Entertaiment'a geçiş yapmıştır.
    Konkuk Üniversitesinde Resim ve Film üzerine eğitim almaktadır.

Lee Ki Kwang (이기광)

30 Mart 1990 tarihinde, Naju, Güney Kore'de doğmuştur.
    Grubun ana dansçısı, vokalisti ve yüzüdür. 
    Başından beri Cube Entertainment altındadır. İlk başta AJ olarak solo çıkış yapsa da, daha sonradan Beast'e seçilmiştir.
    Şarkıcılık yanında oyunculuk da yapmaktadır.

Jang Hyun Seung (장현승)

3 Eylül 1989 tarihinde, Seul, Güney Kore'de doğmuştur.
    Grubun lider vokali ve lider dansçısıdır.
    İlk başta YG Entertainment altında, Big Bang üyeleriyle birlikte eğitim almıştır fakat daha sonra Yang Yo Seob ile tanışarak Cube Entertainment'a geçiş yapmıştır.
    Donghin Üniversitesinde tam burslu olarak okumaktadır.
    4 Minute üyesi HyunA ile birlikte Troublemaker isminde bir gruba da dahildir.

0

25.10.2014

Link kopyalandı.