ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Casper Excalibur

• ceydaates15
    Konu: 993 Yanıt: 1005
    13005 JFP
    Orgeneral
    Kazanılan Rozetler
    Halk Kont

[IMG]https://i.hizliresim.com/mfoovqh.png[/IMG]

Geliyor gelmekte olan !

Bi kaç yerde okuduğum gördüğüm kadarıyla edindiğim bi deneyimi paylaşmak isterim sizinle.

Excalibur yeni çıkardığı laptopu biliyorsunuz ki bizim oylarımızla seçti. Benim son dönemde beklediğim bir gaming laptoptu. Ayrıca arkadaş ortamında da konuştuğumuz bi laptop kendisi :)) 11. Nesil Intel core i9 işlemci ile gelmiş. 16” ekran boyutu var ben oyun oynamayı seven biri olarak büyük bi ekran buldum bunda. Böyle özellikli bir pcde bu kadar ince tasarımı olması dikkatimi çekti açıkcası. Uzay grisi rengi var ben bu tür laptoplarda siyah da seviyorum sanki böyle uzak diyarlarda gibi hissettiriyo farklı renk seçenekleri olmuyor biliyorsunuz ki çoğu laptopta. Özellikle CS yada COD oynayanlar bilir oyun hızı önemlidir. 165 hz ekran yenileme hızı var bu tür laptoplarda beklediğimiz budur abi. Bi de yüksek çözünürlük verebilmek için 2.5K Qhd teknolojisi kullanmışlar.

[IMG]https://i.hizliresim.com/bt5pb0l.png[/IMG]

Ben biraz daha detaylı inceledim tabi laptopu. Her türlü her açıdan fotolarını gördüğüm kadarıyla RGB klavye detayı güzel olmuş. Ve bunun farklı modlarını sunmuşlar her türlü kişiselleştirebiliyorsunuz. Mesela ben karanlık ortamda renkler havada uçuşsun isterim :) RGB klavye detayının haricinde havalandırma çıkışındaki görüntü de karanlıkta güzel duracak gibi görünüyo. Ekran kartı konusunda da 16gb grafik bellekle daha hızlı. Düşünüyorum da oyunlarda farklı bi deneyim olacak gibi. Mesela oyun oynarken seste önemli benim için. Bazen arkadaşlar beni satınca tek oynamak durumunda kalıyorum :) Dolby ses sistemi var baya da sesi net çıkıyo akıllı hoparlör diyorlarmış buna. Yazdıklarımdan da anlaşılcağı üzere ben biraz düştüm bu pc’ye arkadaşlar.:) 

İncelemek isteyenler için link: https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g911

0

10.9.2021

Link kopyalandı.
  • burcualtinsoy
    Konu: 1940 Yanıt: 2207
    26141 JFP
    Orgeneral
    Kazanılan Rozetler
    Halk Kont

İkinci El Laptop Sat ve Laptop Alan Yerler

Laptop satmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz! LaptopSat olarak ikinci el laptop alıyoruz laptop alan yerler arasında en yüksek fiyat garantisi sunuyoruz. Eski laptopunuzu, kullanmadığınız laptopunuzu anında nakite çevirin. Ücretsiz fiyat teklifi, hızlı alım, nakit ödeme seçenekleri ile LaptopSat ikinci el laptop satmak isteyenlere profesyonel hizmet sunan güvenilir bir platformdur. Laptop alan yerler arasında öne çıkan hizmetimizle kullanıcıların eski laptoplarını en iyi fiyata satmalarını sağlıyoruz.

LaptopSat olarak misyonumuz ikinci el laptop satmak ve bilgisayar satmak isteyenlere en adil fiyatı sunmak ve güvenli, hızlı bir satış deneyimi yaşatmaktır. Laptop alan yerler arasında şeffaflık, güvenilirlik ve müşteri memnuniyeti önceliğimizdir.

Günümüzde birçok kişi laptopumu satmak istiyorum gibi aramalar yaparak güvenilir bir alıcı bulmaya çalışıyor. LaptopSat olarak bu ihtiyaca net ve şeffaf çözümler sunuyoruz. Ücretsiz fiyat teklifi alabilir, cihazınızın değerini dakikalar içinde öğrenebilirsiniz. Onay sürecinin ardından hızlı alım ve nakit ödeme seçenekleriyle satış işlemini aynı gün tamamlayabilirsiniz.

Sadece laptop değil aynı zamanda bilgisayar alan yerler arasında da güçlü bir konuma sahibiz. Masaüstü bilgisayarlar, notebooklar ve farklı marka model cihazlar için adil fiyat politikası uyguluyoruz. Bilgisayar satmak istiyorum diyen kullanıcılar için güvenli ve sorunsuz bir satış süreci sunarak ikinci el elektronik pazarında fark yaratıyoruz.

LaptopSat olarak:

-Laptop sat
    -Laptop alan yerler
    -Laptopumu satmak istiyorum
    -Bilgisayar alan yerler
    -Bilgisayar satmak istiyorum

İçin bizlere ulaşabilir ve hemen ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. Bilgi için hemen laptopsat.com.tr tıklayın.

0

15.12.2025

Link kopyalandı.