Kapat
ÜYELİK PANELİ


Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Kapat

İNDİRME SEÇENEKLERİ

Dosyayı indir ve çift tıklayarak oyunu bilgisayarına kurmaya başla.

Oyunu indir

Karakter Bilgisi

Şimdi size Rakion'un 5 ana karakterini tanıtmak istiyoruz. Her biri kendi kabiliyet ve kendi özelliklerini taşır. Lütfen oynamak için bir karakter seçmeden aşağıdakileri okuyunuz.
  Düşmana zarar vermede başarılı olur. Düşman İyi Koruma Alır Düşmana Zarar Verilemedi
Gecikme1 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman bazı hızlı saldırı taktikleri ile saldırmaya hazır olabilir Düşman saldırıya hazır
Gecikme2 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman saldırıya hazır Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir.
Gecikme3 Düşman Yere Serilir Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir. Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir, enerji depolama saldırısına hazırlanabilir.
rakion-savaşçı-karakteri-Kılıçlı-Asker

Savaşçı

Giriş

Kılıçlı asker savaşın merkezidir ve yakın dövüşte en kuvvetli karakterdir. Eğer bilenmiş bir kılıç sallıyorsa ve sapasağlam bir zırhı varsa hiçbir rakip bu askerin zayıf yönünü bulamaz. Oyunda iki tip Kılıçlı Asker vardır. Birincisi yeteneklerini artırmak için tecrübe kazanan, ikincisi ise Hücre Puanlarını yaratıklar ile beraber kullanandır. Her ikisi de savaş alanında lider olacak kadar cesur yüreklidirler.

Özellikler

Kılıçlı Asker savunma ve saldırı istatistiksel puanları göz alındığında iyi bir dengededir. Eğer rakibin hareketlerini iyi okuyabilirseniz bir savaşı kolaylıkla Kılıçlı Asker ile yönetebilirsiniz. Standard tip bir karakter olan bu asker, oyuna yeni başlayanlar için idealdir. Zayıf noktaları ise uzun menzilde zayıf olması ve havadan gelen yaratık saldırılarına karşı savunmasız olması olarak özetlenebilir.

Kısa Menzil Silahı

Uzun Kılıç - Yakın dövüş silahları ve güçlü seri saldırı silahları.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Tek Vuruş İleri doğru ilerle ve yatay vuruş yap (1 Gecikme) Fare sol tuşu
Çifte Vuruş İleri doğru ilerle ve çifte yatay vuruş yap (1 Gecikme) Fare sol tuşuFare sol tuşu
Çifte Vuruş2 Dikey ve Yatay Olarak Bir Vuruş Yapın (2 Gecikme) Fare sol tuşuFare 2
3'lü Vuruş İleri doğru ilerle ve yatay olarak 3 vuruş yap (2.5 Gecikme) Fare sol tuşuFare sol tuşuFare sol tuşu (Devirme)
3'lü Vuruş2 İleri doğru ilerle ve yatay olarak 2 vuruş yap. Gecikmeden sonra ters tarafını tutarak düşmanı yere ser. Fare sol tuşuFare sol tuşuFare 2(Korumasız) (Bayıltma)
Zıplama Saldırısı Havadayken aşağıya doğru saldır. (2 Gecikme) (Zıplarken) Fare sol tuşu (Devirme)
İleri Doğru Bıçaklama İleri doğru uzun bir mesafe katarak bıçaklama (2 Gecikme) YukarıYukarı Fare sol tuşu(Devirme)
İleri Doğru Vuruş İleri doğru ilerle ve yatay vuruş yap. İtme gücü ve vuruş gücü kullanarak rakibi yere ser. (2.5 Gecikme) YukarıYukarı Fare 2 (Devirme)
3'lü Kombo Saldırı Hareket enerjisi depoladıktan sonra 3 defa birbiri ardına vuruş yapın. (2 Gecikme) Fare 2 :Basılı Tutun (Korumasız) (Devirme)
Gök Vuruşu Koruma pozisyonu alın. Birkaç adım ilerleyin ve kısa süre içerisinde yatay olarak vuruş yapın. (2 Gecikme) Fare 3(Yenilmez mod) (Devirme)
Yukarı Çıkan Saldırı Kendi ekseninizde dönüp yukarı doğru kalkarken vuurş yapın. (1 Gecikme) (Devrilmiş haldeyken) Fare 2 (Bayıltma)
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Önden Yakala Bir defa bıçaklayın ve sonra bıçağı çekin. Yatay olarak vuruş yapın. (2 Gecikme) (Önden yaklaşın) Fare 3
Yandan Yakalama Düşmanın arkasından yaklaşın ve yere düşen düşmanın arkasından vurun. (2 Gecikme) (Arkadan yaklaşın)Fare 3

Uzun Menzil Silahı

Hançer - Uzun mesafe silahı, hedefi vurduğu takdirde büyük hasar açar.

Teknik İçerik Komut
Atış Hançer at. Fare sol tuşu
Koruma Koruma al. Shift
Yükselerek saldırı Hançer ile yükselirken ekseninizde dönerek vuruş yapın (Gecikme 1) (Düşman devrilmiş haldeyken) Fare sol tuşu

Kaos Modu

Uzun bir mızrak kullanan bir savaşçıya dönüşür. Geniş parametrelerdeki rakiplere güçlü vuruşlar yapar.

Teknik İçerik Komut
Tek Vuruş İlerle ve mızrak ile yatay olarak vur. Fare sol tuşu
Çifte Vuruş İlerle ve mızrak ile 2 defa yatay olarak vur. Fare sol tuşuFare sol tuşu
3'lü Çifte Vuruş İlerle ve mızrak ile 2 defa yatay olarak vur. Ekseninizde dönün ve bir defa daha vurun. Fare sol tuşuFare sol tuşuFare sol tuşu (Devirme) (Korumasız)
Birbiri Ardına Vuruş Enerji depolayıp çarpışın. Düşmana yan taraflarından vurmaya çalışın Fare sol tuşu :Basılı Tutun (Korumasız)
Bıçaklama Hızlıca iki defa bıçaklayın ve bir defa daha bıçaklarsanız düşmanı "patlatırsınız". Fare 3(Devirme) (Korumasız)
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Lütfen bekleyiniz...

X