Kapat
ÜYELİK PANELİ


Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Kapat

İNDİRME SEÇENEKLERİ

Dosyayı indir ve çift tıklayarak oyunu bilgisayarına kurmaya başla.

Oyunu indir

Karakter Bilgisi

Şimdi size Rakion'un 5 ana karakterini tanıtmak istiyoruz. Her biri kendi kabiliyet ve kendi özelliklerini taşır. Lütfen oynamak için bir karakter seçmeden aşağıdakileri okuyunuz.
  Düşmana zarar vermede başarılı olur. Düşman İyi Koruma Alır Düşmana Zarar Verilemedi
Gecikme1 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman bazı hızlı saldırı taktikleri ile saldırmaya hazır olabilir Düşman saldırıya hazır
Gecikme2 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman saldırıya hazır Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir.
Gecikme3 Düşman Yere Serilir Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir. Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir, enerji depolama saldırısına hazırlanabilir.
rakion-büyücü-karakteri

Büyücü

Giriş

Büyücüler, hücreler kıtaya ulaştıktan sonra dünyanın büyücüler için çırpınmak zorunda kaldıkları bir yer olduğunu düşünür oldular. Bazı Yaratık ve Savaşçılar kullanımı kolay olmasından dolayı hücreleri büyü yerine kullanmaya başladılar. Büyücüler hücrelere karşı savaşan büyüler icat etmeye başladılar. Artık büyücüler, takımlarına arkadan destek olmaya başladı. Düşmana zarar vermekten daha çok kendilerini korumada daha başarılılar. Kimi zamanlarda düşmanınızı zayıflatabilir veya yaratığınızı güçlendirebilirler.

Özellikleri

Bir Büyücünün yalnız başına savaşması imkansızdır. Ama diğer karakterler ile bir takım halinde oynarlarken savaş alanında büyük etkiye sebep olurlar. Arkadaşlarını iyileştirme güçleri vardır ve uzun menzilli büyü saldırıları takıma yarar sağlayabilir.

Kısa Menzil Silahı

Büyülü Asa - Bu malzemeyi düşmana toplu halde yakaşırken kullanabilirsiniz ama bu özel büyülü asa için geçerlidir.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Tek dönüş Hasar vermek için ilerleyin ve asayı yatay olarak savurun Fare sol tuşu
Çifte dönüş Hasar vermek için ilerleyin ve asayı yatay olarak 2 defa savurun (1.5 Gecikme) Fare sol tuşuFare sol tuşu
Zıplama Saldırısı Havadayken asayı bıçak gibi sokar (1.5 Gecikme) Fare sol tuşu(Zıplamadan sonra)
Yansıtma İlerleyin ve yerden ince ve uzun bir sütun çıkartın. Bu sütun cephenizdeki bir düşmandan sekerek havaya fırlayacaktır. Biraz yavaştır ama derin etki bırakır.(*Düşmanın koruma duvarını deler.) (2.5 Gecikme) ukarıukarıFare sol tuşu (Korumasız) (Devirme)
Kutsama Bu büyülü ilahi ile yanlızca takım arkadaşlarının yararlanabildiği bir tür ışık yaratır. Bu sırada düşman saldırı yaparsa "Işık" daha da yayılır. Bir raunt içerisinde 4 Kutsama yapılabilir. (İyileşme oranı kullanıcıların seviyelerine göre değişir) (1 Gecikme) Fare 2:Basılı Tutun
Patlatma Asanızı yere sokun ve bir büyü yaratın. Bu büyü 3 saniye sürecek olan 4 metre çapında bir koruma duvarı oluşturur. Takım arkadaşları zarar görmezler. Düşmanlar bu koruma duvarının dışına çıkmak durumunda kalırlar ve belli süre boyunca içeri hiçbir yoldan giremezler. (3 Gecikme) Fare 3 (Yenilmez Mod) (Devirme)
Yükselirken Saldırma Asayı yansıtarak ve kendi etrafınızda dönerek düşmanlara saldırır. (1 Gecikme) (Düşmüş Haldeyken) Fare sol tuşu (Devirir)
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Lanetle Asadan gelen büyülü ışık ile düşmanı havada 3 saniye donmuş halde tutar. Takımınız toplu halde saldırabilir. (2 Gecikme) (Önden Yaklaşın)Fare 3
Güçlü Yansıtma Buz sütunları rakibinizi keser. (2 Gecikme) (Yandan Yaklaşın)Fare 3

Uzun Menzil Silahı

Büyülü Malzemeler - Büyü malzemelerini kullanma kılavuzu. Değişik asa tiplerinden Gürz'e kadar.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Büyülü Bomba Büyü kullanarak asa ile bombalar atar. Bombalar yerden sektikten 1.5 saniye sonra patlarlar. Enerji depolama zamanına bağlı olarak hasar gücü değişecektir. (Düşmanın koruma duvarını delebilen bir silahtır) Fare sol tuşu :Basılı Tutun
Ateş Topu 2 saniye büyü kullanıp nişangah kullanarak hedef tuttuğunuz bir rakibe ateş topları atabilirsiniz. Atılan ateş topu düşmana kavisle gider. Fare 2 :Basılı Tutun
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Yükselirken Saldırı Kendi ekseninde dönerken asayı yansıtarak düşmanlara saldırır.(1 Gecikme) (Düşmüş Haldeyken) Fare sol tuşu (Bayıltıcı)

Kaos Modu

Bir tür ışık yaratan ve orijinal çağırıcısının üstüne konuşlanan bir kaos büyücüsü çağırır. Güçlü saldırı kabiliyetleri kullanır ve takım arkadaşlarına teknik olarak çok yardımcı olur.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
3 yollu Yansıtma 3 farklı cepheden yansıtma yaratır. (Her biri 10 derece açıyla atılır) Fare sol tuşu (Korumasız) (Devirme)
Ateş Topu2 Ateştopu'ndan daha kolay bir şekilde kilitlenir, Hız ve dönüşüm mükemmelliği yüzünden gelişinden kaçılamayan iki ateş topu yollar. Fare 2 :Basılı Tutun (0.7~1.2 saniye)(Korumasız) (Devirme)
Dua 10 metrelik çap içerisinde yaratıklar harici tüm takım arkadaşlarının enerjilerini %30 oranında artırır. Yalnızca YP iyileştirebilir. Fare 3
Büyük Savunma Kalkanı Kendi etrafında bir kalkan oluşturur. Shift
Lütfen bekleyiniz...

X