Kapat
ÜYELİK PANELİ


Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Kapat

İNDİRME SEÇENEKLERİ

Dosyayı indir ve çift tıklayarak oyunu bilgisayarına kurmaya başla.

Oyunu indir

Karakter Bilgisi

Şimdi size Rakion'un 5 ana karakterini tanıtmak istiyoruz. Her biri kendi kabiliyet ve kendi özelliklerini taşır. Lütfen oynamak için bir karakter seçmeden aşağıdakileri okuyunuz.
  Düşmana zarar vermede başarılı olur. Düşman İyi Koruma Alır Düşmana Zarar Verilemedi
Gecikme1 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman bazı hızlı saldırı taktikleri ile saldırmaya hazır olabilir Düşman saldırıya hazır
Gecikme2 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman saldırıya hazır Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir.
Gecikme3 Düşman Yere Serilir Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir. Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir, enerji depolama saldırısına hazırlanabilir.
rakion-demirci-karakteri

Demirci

Giriş

Demirciler hücre kavramının kıtaya ulaşmasından sonra zırh ve silah yapımını bıraktı. Şu anda ellerine hücre geçtiği zaman onu düzgünleştirmeye çalışıyorlar. Biraz yavaş ve ağırdırlar ama oyundaki en güçlü klasman askerlerdir. Demirciler yaratık öldürmede ve hücre toplamada tecrübelidirler, bu yüzden etrafta gezen yaratıklardan pek korkmazlar.

Özellikleri

Demirciler iyi karakterli, güçlü ve kuvvetli bir karakterdir. Bu klasman askerler toplu ve yakın saldırıda çok etkilidirler ve en iyi verimi yakın dövüşte alırsınız. Çekiç saldırısı fazladan gecikme süresi alır ama düşmana muazzam ölçüde zarar verir. O tam anlamıyla bir yaratık katilidir.

Kısa Menzil Silahı

Çekiç - Zırh kırmada en etkili saldırı silahı.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Tek dönüş İleri doğru ilerle ve çekiç ile yatay vuruş yap (1 Gecikme) Fare sol tuşu
Çifte dönüş İleri doğru ilerle ve çekiç ile yatay vuruş yap (1.5 Gecikme) Fare sol tuşuFare sol tuşu (Devirme)
Çifte dönüş2 İlerle ve çekici yatay olarak bir defa döndür. Bir daha dikey olarak döndür. (Kuvvetli saldırı ama dar etki alanı) (Gecikme 2) Fare sol tuşuFare 2 (Devirme)
İleri Doğru Bıçaklama İlerle ve dönen çekiçle bıçakla. (Gecikme 2.5) ukarıukarıFare sol tuşu(Devirme)
İleri Doğru Bıçaklama2 İlerle ve yukarıdan bir saldırıyla çekiçle bıçakla, düşmana büyük hasar ver. (Gecikme 2) ukarıukarıFare 2(Devirme)
Zıplama Saldırısı Ayakta olduğu halde kendi etrafında dönerek zıplar ve her menzilindeki her yere vurur. (Gecikme 3) Fare sol tuşu(Zıplama Halindeyken) (Devirme)
Enerji Depolayan Vuruş Enerji depolayın ve çekiçle saldırın. Yakın ve ayağı yere basan her karakter bu hareketten zarar görecektir. (2.5 metrelik menzilde) (Gecikme 2) :Fare 2 Basılı Tutun (0.7~1.2 saniye) (Korumasızsınız)
Dönme Yenilmez modun tadını çıkarın. Dönen çekiç ile geniş bir daire içerisindekilere zarar verin. Fare 3(Yenilmez Mod) (Devirme)
Yükselen saldırı Yükselirken çekicinizi sallayarak hasar verin (Gecikme 1) Fare sol tuşu (Düşmüş haldeyken) (Bayıltır)
Koruma Koruma Pozisyonu Alın Shift
Önden yakalama Düşmanı kafasından vurur ve hareketini dondurur. Bir defa daha vurusanız rakip uzağa doğru fırlatılmış olur. (Gecikme 2) Fare 3(Önden Yaklaşın)
Yandan Yakalama Düşmanı boynundan tam olarak yakalayın. Ve sonra çevirin.. (Gecikme 2) Fare 3(Arkadan Yaklaşın)

Uzun Menzil Silahı

Baltalar- Kısa menzil olarak kullanılabilir ama büyük hasar verir.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Vuruş1 Hedef alın ve el baltasını fırlatın. Fare sol tuşu:Basılı Tutun
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Yükselerek Saldırı Yükselirken dönen baltanızla tüm çevrenize vuruş yapın. (Gecikme 2) (Düşman devrimiş haldeyken) Fare sol tuşu (Bayıltır)

Kaos Modu

Elinde demir çekiç olan bir deve dönüşür. En kudretli zırh parçalayan makine haline gelen Demirci, geniş mesafelerde güçlü hasar verir.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Tek Döndürme İlerle ve demir çekici yatay olarak döndür Fare sol tuşu
Çifte Döndürme İlerle ve demir çekici yatay iki defa olarak döndür Fare sol tuşuFare sol tuşu
Üçlü Kombo Döndürmesi İleri doğru giderken, demir çekici iki defa yatay olarak döndürün ve bir defa da yere vurun. Etrafta ayağı yere basan karakterler hasar alarak devrilecekler. (5 Metrelik menzil dahilinde) Fare sol tuşuFare sol tuşuFare sol tuşu(Devirme) (Korumasızken)
Döndür ve Patlat Isındıktan sonra, demir çekici iki defa döndürün ve civarda herhangi bir boşluğa vuruş yapın, bu yolla "bayağı uzaktaki" düşmanlara zarar verin. Fare 2:Basılı Tutun (0.7~1.2 saniye) (Devirme) (Korumazısken)
Yıkım Geçidi (Yenilmez Saldırı) Yenilmez zamanın tadını çıkarın. İlerleyin ve demir çekici 360 derece döndürün. Fare 3 (Korumasız)
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Lütfen bekleyiniz...

X