Kapat
ÜYELİK PANELİ


Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Kapat

İNDİRME SEÇENEKLERİ

Dosyayı indir ve çift tıklayarak oyunu bilgisayarına kurmaya başla.

Oyunu indir

Karakter Bilgisi

Şimdi size Rakion'un 5 ana karakterini tanıtmak istiyoruz. Her biri kendi kabiliyet ve kendi özelliklerini taşır. Lütfen oynamak için bir karakter seçmeden aşağıdakileri okuyunuz.
  Düşmana zarar vermede başarılı olur. Düşman İyi Koruma Alır Düşmana Zarar Verilemedi
Gecikme1 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman bazı hızlı saldırı taktikleri ile saldırmaya hazır olabilir Düşman saldırıya hazır
Gecikme2 Önceki Saldırıya Yapılabilir. Düşman saldırıya hazır Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir.
Gecikme3 Düşman Yere Serilir Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir. Düşman saldırabilir, Sizi yakalayabilir, enerji depolama saldırısına hazırlanabilir.
rakion-okçu-karakteri

Okçu

Giriş

"Lütfen bana o savunmasız boynunu gösterme. Orası benim en sevdiğim saldırı yeridir."
Eski zamanlarda, okçular grup oluşturup uzun menzil saldırıları yaparlardı ama canavarlar çoğaldıkça, yaklaşma saldırıları yapmayı öğrendiler. Malzemeleri hafif olduğundan üstlerinde ayrıca orta boy bir kılıç vardır.

Özellikler

Okçular bayandır ve silah olarak ok kullanır. Uzun menzil saldırılarında görev alır ancak yakın dövüş zamanlarında da kullanılabilir. Uzun menzilde çok iyidir, hava saldırılarına karşı sapasağlamdır ve takımını arkadan çok iyi korur. Ama grup halinde yaklaşan saldırganlara karşı biraz zayıftır. Bazı okçular kılıçlı askerlerden daha güçlüdür.

Kısa Menzil Silahı

Orta Boy Kılıç - (Bıçaklama veya yakalama saldırısı önerilir)

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Tek Vuruş İleri, doğru ilerle ve yatay vuruş yap (1 Gecikme) Fare sol tuşu
Çifte Vuruş İleri doğru ilerle ve çifte yatay vuruş yap (2 Gecikme) Fare sol tuşuFare sol tuşu
Zıplama Saldırısı Yerden havaya fırlar ve havada vuruş yapar. (2 Gecikme) (Zıplarken)Fare sol tuşu (Devirme)
İleri Doğru Bıçaklama İleri Doğru İlerle ve İki Kez Bıçakla (2 Gecikme) ukarıukarıFare sol tuşu(Devirme)
Enerji Depolama Vuruşu Önceden ısınarak ardarda 3 vuruş yap (2 Gecikme) Fare 2:Basılı Tutun (Korumasız) (Devirme)
Yenilmez Saldırı Zıpladığında döner ve çevresindeki her şeye vurur (3 Gecikme) Fare 3(Yenilmez Mod) (Devirme)
Yukarı Doğru Saldırı Zıplayıp yukarı doğru fırlarken vuruş yapar. (1 Gecikme) (Yere Serildiğinde) Fare sol tuşu(Bayıltma)
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Önden Yakala Düşmana yaklaşır, havada döner ve bıçaklar (2 Gecikme) Fare 3(Önden yaklaşın)
Yandan Yakala Düşmanın omzunu sol koluyla tutar ve düşmanı arkasından bıçaklar Fare 3 (Yandan Yaklaşın)

Uzun Menzil Silahı

Uzun Menzil Oku - Bu silahı kullanarak Orta ve uzun menzilde oklar atın.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Atış1 Normal ok atar Fare sol tuşu:Basılı Tutun
Koruma Koruma pozisyonu alın Shift
Yukarı Kalkarken Saldırı Yukarı kalkarken kendi etrafında döner ve okunu kullanarak etraftaki herkese vurur. (Devrilmiş Halde) Fare sol tuşu(Bayıltma)

Kaos Modu

Uzun bir mızrak kullanan bir savaşçıya dönüşür. Geniş parametrelerdeki rakiplere güçlü vuruşlar yapar.

Gecikme Nedir?

Teknik İçerik Komut
Çabuk Atış Çok hızlı bir şekilde oklar atar. Saniyede 2 atış. Fare sol tuşu :Basılı Tutun (Bayıltma)
Rastgele Bir anda 5 adet korumasız oku 5 ayrı yöne atar. (Her biri 5 derece farkla giderler) Fare 2 :Basılı Tutun (Korumasız) (Devirme)
Uyandır Bir defa kendi ekseninde dönerken etrafı oku ile vurur geçirir. Yaklaşan düşmanı yere serer ve geri fırlatır. (Yukarı Kalkarak Saldırı etkilerine benzer) Fare 3 (Korumasız)
Koruma Koruma pozisyonu alın. Shift
Lütfen bekleyiniz...

X