Kapat
ÜYELİK PANELİ
Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Şifre ve şifre tekrarı aynı olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
E-posta ve e-posta tekrarı aynı olmalıdır
Gizli Soru ve Gizli Cevap parolanızı hatırlamadığınız durumlar için gereklidir
Gizli Soru ve Gizli Cevap parolanızı hatırlamadığınız durumlar için gereklidir
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Facebook ile Bağlan
TEBRİKLER! Joygame’ye Üye Olduğunuz İçin Teşekkür Ederiz!
* Üyelik kaydınız başarı ile oluşturuldu. Üyelik formunda vermiş olduğunuz E-Posta adresinizin doğruluğunu onaylamak için E-Posta adresinizi kontrol ediniz.

* Joygame fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki “Profilimi DÜzenle” butonuna tıklayıp kısa bilgi formunu doldurmalısınız.

* Hotmail kullanan kullanıcılarımızın dikkatine! Hotmail'den kaynaklı nedenlerle kullanıcı adınızın ve şifrenizin gönderildiği mail, geç gelebilir ya da "Gereksiz" / "Junk" kutunuza düşebilir. Lütfen "Gereksiz" / "Junk" mail kutunuzu kontrol ediniz.
Geri dön Profilimi düzenle Profilimi düzenle Oyunu indir

Mesaj Başlık X

FORUMLAR > CENGİZ HAN 2 > CENGİZ HAN 2 GENEL SOHBET

Ejderha Adasına Nasıl Gidilir ?

Bu konu kilitli olduğundan mesaj yazamazsınız

Toplam görüntüleme: 7.615 - Toplam yanıt: 23
YAZAN MESAJ
Merhabalar,

Benim oyundaki ismim LiderTürk ve ben Ejderha Adası'na nasıl gidilir bilmiyorum.Dün gitmiştim ama bu gün gidemedim nedense.Türk Devleti'yim
bilginiz olsun istedim.Hangi adamdan felan kim gönderir beni söyler misiniz lütfen ?

Şimdiden teşekkür ederim...
HeroSuper
yaa ne ejdarha adası kardeşim bi gecemedik görevi YARDIMMMM
orda bir görevci var ona sol tıkla daha sonra orda ejderha adasına gidiş var ona tıkla gider .Eğer o yoksa parti kurup gitmek zorundasın
nerde görevci var usta tam anlatabılırmısınz bnde gıdemıorm
beyler bilenler açık bir şekilde yazarsa sayfada yardımlasmanın bir anlamı olur.
Merhabalar,

İlk girişinizde sizden parti istemez yani rahatca girebilirsiniz. Fakat 2. girişinizde bir parti ile girmeniz gerekir.

İyi Forumlar.
(25.02.2012 15:29:20 tarihinde TheArast tarafından güncellenmiştir)
''Hiç bir şeyin değişmemesi için, bazı şeylerin değişmesi gerekir.''[Don Fabrizio]. Arast.
abi ben ikinci defa denedim gidemedim nasıl gitcem
Arkadaşlar ejderha adasına girebileceğiniz yer kahramanlar arenesıdır.Nere diye sorarsanız eskort görevlerini olduğu yerde veya meslek ook'lerinin olduğu alandadır.Büyük haritadan görebilirsiniz.İlk olarka görevi partisiz olarak yapabilmektesiniz ve tanıtım amaçlı olduğu için zorlanmassınız.Fakat görevi yapmadan çıkarsanız görevi tekrar yapmak için aynı yerde en az 3 kişilik bir partiyle görevi yapmanız gerekmektedir ve bu bir sorun değildir.
IsınLıyıcdan IsınLana Biliyomu Peki
Merhabalar,

Sadece kahramanlar arenası ışınlayıcının ordan ejderha adasına gidebilirsiniz.

iyi forumlar

Dialog Başlık X

Mesaj Başlık X