Kapat
ÜYELİK PANELİ
Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Şifre ve şifre tekrarı aynı olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
E-posta ve e-posta tekrarı aynı olmalıdır
Gizli Soru ve Gizli Cevap parolanızı hatırlamadığınız durumlar için gereklidir
Gizli Soru ve Gizli Cevap parolanızı hatırlamadığınız durumlar için gereklidir
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Facebook ile Bağlan
TEBRİKLER! Joygame’ye Üye Olduğunuz İçin Teşekkür Ederiz!
* Üyelik kaydınız başarı ile oluşturuldu. Üyelik formunda vermiş olduğunuz E-Posta adresinizin doğruluğunu onaylamak için E-Posta adresinizi kontrol ediniz.

* Joygame fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki “Profilimi DÜzenle” butonuna tıklayıp kısa bilgi formunu doldurmalısınız.

* Hotmail kullanan kullanıcılarımızın dikkatine! Hotmail'den kaynaklı nedenlerle kullanıcı adınızın ve şifrenizin gönderildiği mail, geç gelebilir ya da "Gereksiz" / "Junk" kutunuza düşebilir. Lütfen "Gereksiz" / "Junk" mail kutunuzu kontrol ediniz.
Geri dön Profilimi düzenle Profilimi düzenle Oyunu indir

Mesaj Başlık X

Bu konu kilitli olduğundan mesaj yazamazsınız

Toplam görüntüleme: 6.715 - Toplam yanıt: 22
YAZAN MESAJ
Ejderha adasın nasıl gidicez bilen varmı
WolfTeam : HeLLRanGeR Mstar : HLRanger ZombiRock : HeLLRanGeR
[b]Öncelikle görevi alıp ya da görevi olan birinin partisine girip gidebilirsin[/b]
'Biz oyunu zevk için değil,tecrübe için oynarız'
Görevi nasıl alacaz bilen varsa söyleyebilirmi ?
kahramanlar arenası.
ya nasıl yapılyıo
ben görevi aldım ama adayı bulamıyorum nerde acaba ?
Arkadaşlar Ejdarha adası görevini yapabilmeniz için iki kişi daha bulup pt kurduktan sonra. Başkentin güneybatısında ki kahramanlar aranasına giriş yapacaksınız. Unutmadan herkes npcnin yanında olması ve onaylaması gerekir . saygılar
'' Kür-Şad '' Bin yılın kahramanı ! ...
Alıntı: hulkhaluk25
Arkadaşlar Ejdarha adası görevini yapabilmeniz için iki kişi daha bulup pt kurduktan sonra. Başkentin güneybatısında ki kahramanlar aranasına giriş yapacaksınız. Unutmadan herkes npcnin yanında olması ve onaylaması gerekir . saygılar

Grup kerekmez ben tek başıma gittim kestim biraz zorlu bekliyorsun çünkü ama bir daha gidişinde slotlar çok güçleniyor

Grup kerekmez ben tek başıma gittim kestim biraz zorlu bekliyorsun çünkü ama bir daha gidişinde slotlar çok güçleniyor [/QUOTE]

Nasıl gittın nerden lutfen bılgılendır . Nick : Yeniçeri81
bn o kahramanlar arenasının yerini bulsam gitçemde bulamaıyom
Kötü Şansın Gücü Adına !!!

Dialog Başlık X

Mesaj Başlık X