Geremi Song 2007'de doğmuş Gazze'li bir özel harekatçıdır. Babası onun doğumuna sadece 1 ay kala İsrail'in hain kurşunlarıyla ölmüştü.Geremi Song annesi ile tek başına kaldı, İsrail'li askerler annesine tecavüz ettikleri için kardeşi Tomita Yasuko doğdu , fakat o bir İsrail'li tarafından olduğu için Sarı renkteydi.Annesi bu kadar baskıyı kaldıramayıp Tomita Yasuko'yu doğurduktan sonra intihar etti.Tomita Yasuko ve Geremi Song İsraillilere karşı hep bir kin/nefret beslediler.Büyüyünce asker olmaya ve ülkelerini korumaya yemin ettiler..!
Onların bakımını Türk Silahlı Kuvvetleri üstlendi ve asla onları yanlız bırakmadı.Bütün ihtiyaçlarını karşıladılar.Eğitim masraflarını karşıladılar.Onlarda bütün askeri okulları kazandılar.Burslu şekilde okullarda eğitim gördüler ve sonunda özel bir harekatçı oldular.Ve içinde besledikleri bu nefret yüzünden günden güne kötüleştiler ve vücutlarında,yüzlerinde ve bileklerinde kıllar çıkmaya başladı ve bir sabah kalktıklarında kepdilerini kurt adam şeklinde buldular..! Ve değişik yerlerde kurtları hem kurt hem insan olarak öldürmeye başladılar.Bir gün Kafes denen bir yere göreve gittiler.Orda daha önce görmedikleri bir kurtla karşılaştılar. "Lusian" o kurtların efendisiydi çok güçlüydü onu öldürmek çok zordu ve Geremi Song ve Tomita Yasuko hayatlarının tehlikeye atmadılar. 5 yıl boyunca özel eğitim gördüler "Lusian" adlı kurtu öldürmek için ve en sonunda hazırlardı, Kafes'e gittiler çok soğuk kanlılardı ve "Lusian" geldi Geremi Song ve Tomita Yasuko "Lusian"ı çapraz ateşe tuttular.Ve Lusian'ın kalbine gelen kurşunda "Lusian" yere yıkıldı ve bu günden sonra herkes Geremi Song ve Tomita Yasuko'in sikillerini kullanarak "Lusian"ı kestiler.Onlar ise bir halk kahramı olarak tarihe yazıldılar ...!
YıL 2039

yorumlarınızı bekliyorum.