Kapat
ÜYELİK PANELİ
Kullanıcı adınız 6-16 karakter uzunlukta olabilir, Türkçe ve özel karakterler içeremez
Şifreniz güvenliğiniz için 6-16 karakter arası uzunlukta olmalıdır
Şifre ve şifre tekrarı aynı olmalıdır
Aktivasyon kodu için lütfen kullandığınız geçerli bir e-posta adresi yazınız
E-posta ve e-posta tekrarı aynı olmalıdır
Gizli Soru ve Gizli Cevap parolanızı hatırlamadığınız durumlar için gereklidir
Gizli Soru ve Gizli Cevap parolanızı hatırlamadığınız durumlar için gereklidir
Sağ resimde gördüğünüz karakterleri doğru bir şekilde yazınız
Üyelik işlemi için site kurallarını kabul etmelisiniz
Kayıt ve Site Kullanım Şartları
Ücretsiz Üye Olun

Zaten Üyeyim

Şifremi Unuttum
Facebook ile Bağlan
TEBRİKLER! Joygame’ye Üye Olduğunuz İçin Teşekkür Ederiz!
* Üyelik kaydınız başarı ile oluşturuldu. Üyelik formunda vermiş olduğunuz E-Posta adresinizin doğruluğunu onaylamak için E-Posta adresinizi kontrol ediniz.

* Joygame fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız, aşağıdaki “Profilimi DÜzenle” butonuna tıklayıp kısa bilgi formunu doldurmalısınız.

* Hotmail kullanan kullanıcılarımızın dikkatine! Hotmail'den kaynaklı nedenlerle kullanıcı adınızın ve şifrenizin gönderildiği mail, geç gelebilir ya da "Gereksiz" / "Junk" kutunuza düşebilir. Lütfen "Gereksiz" / "Junk" mail kutunuzu kontrol ediniz.
Geri dön Profilimi düzenle Profilimi düzenle Oyunu indir

Mesaj Başlık X

FORUMLAR > WOLFTEAM > WOLFTEAM HİKAYELERİ

Geremi Song Hikayesi

Bu konu kilitli olduğundan mesaj yazamazsınız

Toplam görüntüleme: 2.417 - Toplam yanıt: 35
YAZAN MESAJ
Geremi Song 2007'de doğmuş Gazze'li bir özel harekatçıdır. Babası onun doğumuna sadece 1 ay kala İsrail'in hain kurşunlarıyla ölmüştü.Geremi Song annesi ile tek başına kaldı, İsrail'li askerler annesine tecavüz ettikleri için kardeşi Tomita Yasuko doğdu , fakat o bir İsrail'li tarafından olduğu için Sarı renkteydi.Annesi bu kadar baskıyı kaldıramayıp Tomita Yasuko'yu doğurduktan sonra intihar etti.Tomita Yasuko ve Geremi Song İsraillilere karşı hep bir kin/nefret beslediler.Büyüyünce asker olmaya ve ülkelerini korumaya yemin ettiler..!
Onların bakımını Türk Silahlı Kuvvetleri üstlendi ve asla onları yanlız bırakmadı.Bütün ihtiyaçlarını karşıladılar.Eğitim masraflarını karşıladılar.Onlarda bütün askeri okulları kazandılar.Burslu şekilde okullarda eğitim gördüler ve sonunda özel bir harekatçı oldular.Ve içinde besledikleri bu nefret yüzünden günden güne kötüleştiler ve vücutlarında,yüzlerinde ve bileklerinde kıllar çıkmaya başladı ve bir sabah kalktıklarında kepdilerini kurt adam şeklinde buldular..! Ve değişik yerlerde kurtları hem kurt hem insan olarak öldürmeye başladılar.Bir gün Kafes denen bir yere göreve gittiler.Orda daha önce görmedikleri bir kurtla karşılaştılar. "Lusian" o kurtların efendisiydi çok güçlüydü onu öldürmek çok zordu ve Geremi Song ve Tomita Yasuko hayatlarının tehlikeye atmadılar. 5 yıl boyunca özel eğitim gördüler "Lusian" adlı kurtu öldürmek için ve en sonunda hazırlardı, Kafes'e gittiler çok soğuk kanlılardı ve "Lusian" geldi Geremi Song ve Tomita Yasuko "Lusian"ı çapraz ateşe tuttular.Ve Lusian'ın kalbine gelen kurşunda "Lusian" yere yıkıldı ve bu günden sonra herkes Geremi Song ve Tomita Yasuko'in sikillerini kullanarak "Lusian"ı kestiler.Onlar ise bir halk kahramı olarak tarihe yazıldılar ...!

YıL 2039yorumlarınızı bekliyorum.
Benim yazıdım Yiğit demirin hikayesinden kopya cekmissin oglum kaç kişi lucian ı kesiyor
okumadım bile yazdığını günah alma ...!
Bencede sanki biraz saLLama qiBi qeLdi xDé.
babalar onde gider
Geremi song ve tomiya yasuka kardeşmiş be helalllll
2007 de doğmuşsa ne ara büyüdüde wolfteama girdi yalan deilmi :D
Hikaye yazıyoruz. Gerçekleri yazmak zorun diil ;)
lan yürü git geremi song ve tomiya yasuka hem kardeş olamazlar soyadalrı değişik.
ya sallama be bikere geremi song kırmızı takımda mavi değilki hem kardeş birbiriyle savaşmaz...İşte cvp
Beyler Geremi Sonq Ekipmanlarıında indirim yada onu alınca hediye die bi Kampanya olabilirmi ?

Dialog Başlık X

Mesaj Başlık X